kissat ,

Hän tanssii kanssa enkeleiden

9/24/2015 04:05:00 ip. marjo 8 Comments

Valeria 4.4.2015 - 22.9.2015


Kuinka julmaa ja epäeilua voi elämä ollakaan? Jouduin luopumaan maailman suloisimmasta ja hellyyttävimmästä pienestä olennosta vasta alta puolivuotiaana. Pentu kävi eläinlääkärillä kuvissa takajalan ontumisen vuoksi. Järkytys oli suuri, kun kuvista paljastui polvien luuston olevan todella löysä ja toisen polven täysin pois sijoiltaan. Koirien vastaaviin ongelmiin verrattaen Valerian polvet olisivat saaneet arvosanat 3/4. (asteikolla nollasta neljään)

Kissoilla löysyys polvissa on hyvin tyypillistä, etenkin pennuilla, mutta tässä mittakaavassa kuulemma erittäin harvinaista. Valeriaa ei olisi voitu pelastaa edes leikkauksin, eikä se olisi koskaan saanut elää terveen onnellisen kissan elämää. Puhumattakaan, ettei sitä olisi voinut edes lähteä leikkaamaan vielä moneen kuukauteen, kun niin pieni oli.

Ainoa oikea teko oli lopettaa pieni rakas pentuni samalle reissulle. Ikävä ja tuska on aivan valtava, mutta onneksi aika parantaa haavat. Tämä pentu antoi niin paljon lyhyessä ajassa, etten olisi voinut kuvitellakaan kuinka suuri kiintymys ja ihana suhde kissanpentuun on mahdollista syntyä.

Voisin kirjoittaa Valeriasta vaikka kuinka ja paljon, mutta koska jokainen sana raastaa sydäntä, tyydyn jatkamaan postausta vain kuvilla muistoina pennun aivan liian lyhyestä elämästä.


Lepää rauhassa pieni rakkaani ja kiitos kaikesta ♥ 

You Might Also Like

8 kommenttia :

 1. Voi ei :( Valeria oli supersuloinen pikkukisu ♥

  VastaaPoista
 2. Voi kamala! Miten kurja tuuri pienellä kissalla (ja sinulla). Osanottoni!

  VastaaPoista
 3. Kauhean surullinen fiilis tuli tästä postauksesta :( Selvästi on tänne ruudun toiselle puolelle huokunut kissasi valloittava persoona ja rakkautesi siihen... Ymmärän sinua hyvin. Itselläni oli kissa ja monet ihmettelivät, mitä näin jossain "tylsässä ja tavallisessa kissassa". Meillä oli aivan ainutlaatuinen suhde ja sellaisia asioita, mitä en olisi ikinä uskonut kissan osaavan tai ymmärtävän. Vieläkin tulee kyynel silmää kun muistelen rakasta ystävääni♥

  VastaaPoista
 4. Voi ei, osanottoni :( Kaikkein suurinta rakkautta on kuitenkin päästää irti kun on sen aika <3

  VastaaPoista
 5. Osanotto Marjo! Suloinen pieni. <3

  VastaaPoista
 6. voi ei :'( Paljon voimia täältä meiltä! ♥♥♥♥

  VastaaPoista
 7. yllättävää, että valeria täysin samannäköinen (paitsi naamasta) kuin meidän puppeli! kuviot selässä ja väritys jne samassa kohdassa ;o mutta voimia! tiedän miten raskasta on luopua kissasta, varsinkin noin nuoresta <3

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.