irtohypytys ,

Yliannostus Neppariponia

12/29/2013 10:09:00 ip. marjo 8 Comments

Varoitus, videolle tuli hieman mittaa.. Toivottavasti joku jaksaa sen katsoa. Mutta vauvaponi on ihan liian suloinen, että olisin malttanut jättää mitään enempää pois :)Tällaista meininkiä siis tänään! Nemo kävi ensimmäistä kertaa tutustumassa naapuritallin kenttään, ja kyllä varsalla riitti ihmeteltävää niin vieraissa hevosissa kuin kerrostalon kokoisessa irlanninsusikoirassakin. Vaan eipä mennyt montaa minuuttia, kun varsa oli taas patalaiska oma itsensä, sen jopa ilahduttavasti kerrankin löytyneen virkeyden jälkeen. Noh, nautitaan nyt näistä ajoista, kun poni on perässävedettävää mallia, kyllä ne hormonihöyryt vielä joskus pääsevät valloilleen?! Ja kyllä sitä energiaa tarhaoloissa näyttää riittävän, kuten videolta näkyy! :)


Ai miten niin veljekset kuin ilvekset?? :D
You Might Also Like

8 kommenttia :

 1. Eihän Nemosta (ja Lotasta) voi saada yliannostusta! Lisää videoita vaan! :)

  VastaaPoista
 2. Video oli kiva ja alkuun musiikit sopi tosi hyvin. Se tuntuu olevan joku ihme trendi, mutta mä en ymmärrä miten tollanen klubijumputus sopii tai liittyy hevosiin millään lailla. :D Ehkä joku toinen tykkää, minulta valitettavasti risuja noista viimosista biiseistä. Muuten oikein hauskaa katseltavaa. :)

  VastaaPoista
 3. Koska te aijotte vieroittaa nemon? :)

  VastaaPoista
 4. Hanna, haha, joo mä en kauheasti jaksa panostaa videoihin ja etenkään musiikkeihin. Oli tarkoitus valita ihan erilaiset biisit ja leikellä niistä pätkiä tiettyihin kohtiin videoita, niin että musiikki oikeesti sopis siihen videoon ^^ Mutta enpä jaksanut, vaan otin suunnilleen ekat biisit, jotka kansiossa tuli vastaan :)

  Ano, aloitettu itse asiassa on jo, eli vissiin tässä kuukauden sisään..

  VastaaPoista
 5. Kaunis poni, joka ei enää näytä niin pieneltä ;)

  VastaaPoista
 6. Voi kun kivoja kuvia ja ihania heppasia! Sulla on aina niin kivoja kuvia ja videoita täälä blogissa! Millä kameralla kuvaat?:-)

  VastaaPoista
 7. Kivoja kuvii ja video! Millä kameralla kuvaat:-)?

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.