erikoispostaus

Iloisia uutisia kepparifaneille!

1/10/2014 12:35:00 ip. marjo 2 Comments

Löytyykö joukostamme innokkaita keppihevosharrastajia tai harrastuksen aloittamisesta haaveilevia? Oletteko jo kuulleet Vudekan uutuudesta Kepparikorteista?


Kortit sisältävät vinkkejä ja ohjeita liikunnasta, ravinnosta sekä hevosmiestaidoista. Olen lukenut kortit läpi ja ihastuin näihin ensisilmäyksellä - jos itse olisin nuorempana keppareita harrastanut, niin varmasti olisin innostunut korttien vinkeistä ja ohjeista hevosharrastuksessa. Kortit soveltuvat työkaluksi myös harrastuksen ohjaajalle.

Kepparikortit sisältää kahdeksan korttia samoihin kansiin liitettynä, kortit voi halutessaan helposti myös irrottaa kansista.


Nyt sinulla Rouskutellen-blogin lukijana (ei tarvitse olla rek. lukija - riittää kun bongaat tämän ohjeen) on loistava tilaisuus tutustua näihin kortteihin ennen varsinaisen markkinoinnin aloittamista saamamme tarjouksen avulla! Korttien normaalihinta tulee olemaan 12,80eur sekä toimituskulut 4eur, mutta nyt voit saada kortit itsellesi hintaan 9,80 euroa ilman toimituskuluja!

Lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen info@vudeka.fi ja mainitse tilauksen yhteydessä Rouskutellen-blogi (tai Marjo Uimi) ja saat hyödynnettyä tämän upean tarjouksen. 


Suosittelen kortteja lämpimästi :) Tämän postauksen kuvat ovat valitettavaa kännykkälaatua, eivätkä tee oikeutta korttien hienolle ulkoasulle..


PS. Jos joku haaveilee omasta vuonis-keppihevosesta, on Suomen Vuonohevosyhdistyksellä myynnissä vielä ainakin muutama ihana käsinvalmistettu vuonis-keppari! Näistä ei valitettavasti ole  nettisivulla kuvaa, mutta myyntivastaavan yhteystiedot löytyvät myyntituotteet-sivulta, joten kiinnostuneet kyselkää Annelta lisää :)

You Might Also Like

2 kommenttia :

  1. Ihana postaus! Itse harrastan keppareita ja ne on todella hyvä Harrastus jos oikea ratsastus maksaa liikaa!:)

    VastaaPoista
  2. Todella kiva postaus!:) Ite harrastan keppareilla ratsastamista ja omistan yhden vuoniskepparin (omistan kyl muitakin :) )

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.