kouluratsastus ,

Ratsastusvideoita kertaa kaks

1/19/2014 03:39:00 ip. marjo 0 Comments


Nemo-videon lisäksi Lottakin pääsi pätkittäin videoille mukaan. Kuten mainitsin, käväisin ponin selässä naruriimu päässä pellolla pari päivää sitten, eikä touhusta tosiaan tullut tuon taivaallista. Oli pakko käydä vaihtamassa suitset päähän, ettei ponille jää ihan sitä fiilistä, että se saa viedä meikäläistä miten tykkää ja kuski vaan vikisee kyydissä. Mutta kyllä se silti paikoitellen kaahotti ajatukset muissa maailmoissa.. Päätin nyt koostaa nämäkin kuitenkin videolle, kun materiaalia kerrankin oli.

Videolta ja kuvista katsottuna Lotan meno on kyllä ihan onnetonta.. Normaali Lotta on niin yltiölaiska ja rauhallinen ratsastaa, että "normaaliin" hevoseen verrattuna se on kuin mikäkin etana - vanha ja kömpelö laiskimus? Selästä sen menoon on totta kai itse tottunut ja sen tunteekin aivan toisella tavoin, kun muorilla on virtaa. Jälkimmäisessä ilman satulaa -videossa Lotta oli todella reipas ratsastaa, liikkui kivantuntoisesti ja halusi oikeastaan koko ajan mennä kovempaa. Videolta se näyttää kuitenkin jopa hyvin rauhalliselta menolta? Siis noin yleistettynä. Lotan kaahottamiset ja sekoilut ovatkin oikeastaan vain Lotan mittakaavassa vauhdikkaita, mutta kyllä mie silti mieluusti vaihtaisin sen vanhan normaalin Lotan takaisin!

Tänään piti ikuistaa kuvin Lotan kaahotus kiitolaukassa pellolla, vaan eipä tuo enää kiitänytkään.. Tai kyllä me ihan reippaasti laukattiin, muttei ollenkaan samanlainen hullunkiilto silmissä kuin pari päivää sitten. Ehkä se sai jo purettua enimmät turhaumansa pellolla spurttailun ja ehkä tarpeeksi tehokkaan koulutreenin muodossa? Tai sitten ei, sillä poni huuteli pellon toisessa päässä "hädissään" kavereilleen, yritti vähän väliä lähteä kotia kohti ja tuntui käsiin siltä, että saattaisi taas ottaa omat pukkilähdöt hetkenä minä hyvänsä. Voi huokaus. Se hyvä puoli tuossa Lotan hitaudessa kuitenkin on, että eipä 22-vuotiaalta jättimahaiselta 600-kiloiselta töppöjalkaiselta ponilta mitään järin raflaavia tekoja voi odottaa, vaikka kuinka nupissa keittäisi :DPahoittelut huonosta laadusta videolla, hämärässä järjestelmäkameralla otettu video ei enää ihan jaksa tarkentaa sinne mihin pitäisi..


Ja pahoittelut myös tästä tylsästä kuvamoodista, yksin ilman kuvaajaa on paha mitään kovin ihmeellistä jälkeä saada aikaiseksi.

Tasan vuosi sitten me maastoiltiin ilman satulaa pelkkä riimu päässä kaikessa rauhassa.. Tällä hetkellä en lähtisi maastoon edes suitset päässä ilman satulaa, sillä se on aivan varma, että kotiin tultaisiin kiitolaukkaa ilman mitään tsäänssejä hidastaa ponin vauhtia!

You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.