kuvia ,

Hieno, hienompi, Nemo!

4/01/2014 09:28:00 ap. marjo 2 Comments

*tähän pitkä liuta ihQ-söpöily-hehkutusta ja varsan kehumista*

En vaan voi ymmärtää, mitä olen tehnyt ansaitakseni näin mahtavan vauvaponin. En olisi villeimmissä unelmissanikaan osannut kuvitella, kuinka helppo, rauhallinen, kiltti, fiksu, kuuliainen, luottavainen, rento, mitään pelkäämätön ja kärsivällinen kymmenen kuukauden ikäinen orivarsa voi olla.

No okei, ei sitä tietysti voi verrata esim. Lottaan, joka seisoisi vaikka tunnin vapaana paikoillaan jos sille niin sanottaisiin. Totta kai varsan huomio seikkailee välillä muualla. Ei se jaksa keskittyä pitkiä aikoja samaan asiaan, kaverit ja vieraat hevoset kiinnostavat jne. Eikä siltä yhtään sen enempää voi vaatia mitä se nyt jo tekee. Suunta on kuitenkin ehdottomasti oikea, ja kun varsa on näin hyvin kuulolla, on sitä äärettömän helppo työstää eteenpäin..

Tämä kuva tiivistää hyvin Nemon mietteet koko päivän treeneistä. "Ihan kun tolla äitillä olis mulle jotain asiaa, mut en oo ihan varma kannattaaks sitä kuunnella??". Erään kaverini sanojen mukaan tyypillinen teini siis ;)

Kävin siis taas viikonloppuna Nemon luona, ja tällä kertaa treenailtiin perusjuttuja naruriimun päässä kentällä. Ohjelmaan kuuluivat paikallaan seisominen, liikkeelle lähtö, pysähdys ja peruutus. Lisäksi raipan paineen väistö kahdella toistolla sekä kuolaimiin totuttelu. Ensimmäisen kerran pyysin pari kertaa myös myötäämään kuolainten paineelle.

Mutta sen enemmittä höpinöittä, katsokaa itse kuinka Nemo kertoo teille päivän treeneistä. Yritin taas mahdollisimman vähän poistaa videoista, joten mittaa hieman kertyi, sorry..You Might Also Like

2 kommenttia :

  1. Hyvä istua terveyskeskuksessa ja nauraa yksikseen tuolle videolle :D kuvaa hyvin vuoniksen luonnetta..

    VastaaPoista
  2. Elli, varo vaan ettei ilmesty laumaa valkotakkisia ympärille kun aikas hihittelet ;) mutta oli kyllä hyvin sanottu, niin perusvuonis..

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.