ajo ,

Oripäivien käyttökoevideot

4/29/2014 11:21:00 ap. marjo 4 Comments

Youtubella on taas selvästi jotain henkisiä ongelmia meikäläistä vastaan, kun videoiden lataaminen vaan kestää ja kestää.. Tässä vihdoinkin videot kaikista käyttökokeista. Irtojuoksutukset sekä loppuarvostelut ovat siis vielä tulossa.

Näitä kaikki on lyhennelty rankalla kädellä.. Pahoittelen kameran räpsimistä maneesivideoissa, laittakaa äänet pois jos ette kestä kuunnella :)

Trollguten ajokoe: Solsikkens Fjalar ajokoe: Trollguten ratsastuskoe:

You Might Also Like

4 kommenttia :

 1. Moi! Ihana blogi teillä. Tekisi mieli ylistää tämä blogi taivaisiin kehuilla, mutta jätän ne sanat siihen päivään kun ehkä joskus tapaamme livenä :) Voisitteko muuten laittaa kommenttikentän "normaaliksi"? Tähän on jotenkin outoa ja hankalempaa kommentoida...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, kiitos sanoistasi! (Myös niistä jotka jäivät sanomatta ;)) olen itsekin ajatellut että tämä kommentointi on jotenkin outo, mutten ole keksinyt mistä kiikastaa. Kiitos siis kun huomautit, yritänpä vielä katsella jos osaisin sen muuttaa..

  VastaaPoista
 3. No jollei kommenttikentän erilaisuus ole teidän "vikanne" niin ei se haittaa. Tosin uskoisin, että jos tämä olisi "normaali" niin tulisi kaiketi enemmän kommentteja. Eli ei mitään paniikkia, kyllä tämä näinkin menee :)

  VastaaPoista
 4. http://tinkerlilla.blogspot.fi/2014/04/pidan-huolta-hevosestani.html

  Hieman erilaisempi haaste!

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.