juoksutus ,

Päivän teemana laukka!

5/18/2014 05:36:00 ip. marjo 14 Comments

1.

Otsikosta voisi helposti kuvitella, että tässä on käyty jonkinsortin valmennuksessa tai muuten vaan kentällä koulutuuppailemassa ja laukkaa treenaamassa - nostoja, vaihtoja, vastalaukkaa whatever.. Mutta ehei, kyllä työ olette jo vissiin tähän päivään mennessä oppineet, että myö harrastamme aina vähän omia polkujamme taaplaten? Sirin kanssa kun lyömme viisaat päämme yhteen niin tuloksena ei voi olla muuta kuin hulvatonta menoa ja loputon määrä kuvia! ;)

Ensin kuitenkin päivän riemastuttavimpaan laukkasuoritukseen, joko ehdittekin arvata mitä se voisi olla? No Sirin ja Popin neitsytlaukat tietenkin! Mie nappasin tämän suorituksen puhelimella videolle Lotan selästä. Kieltämättä oli hieman hankalaa istua taaksepäin kääntyneenä satulassa, joten kuvanlaatukin on sitten sen mukaista. Arvoitukseksi jää pukittiko poni oikeasti vai kuvitteliko Siri vaan, kun ei se oikein videolta meinaa näkyä.. Mitä luulette!?


Rousku oli melkoinen lahnamato koko alkumatkan ja jopa Lottaa joutui hidastelemaan, että poika pysyi perässä. Raviakaan hän ei meinannut suostua nostamaan. Vaan laukkaspurtin jälkeen ja kotio käännyttyämme johan löytyi Rouskusta vauhtia. Jos oltaisiin uudelleen laukkaa kokeiltu, sieltä olisi luultavasti seurannut pierupukkikyytiä täysillä takaisin tallin pihaan, hih. On nuo kakaraponit aika hauskoja tapauksia, kun niin kauheasti uutta ja ihmeellistä mahtuu maailmaan.

Äiti ja poika <3

Lotan kanssa pidettiinkin sitten minikuvaukset myöskin uutta juttua kokeillen. Eli poni pellolle ja kamera laulamaan. Tuloksen näette alla. Mikä on paras kuva??

2. Ai miten niin 22-vuotiaasta hevosesta ei löydy vauhtia? :D

3.


4.


5.

6.

7. Poni vähän läks ja kuski vähän jäi.

8. Tässä lienee jonkinsortin tasapainoilu meneillään :D

9. Kohti tuntematonta..

10. Miten tää heppa voi olla niin kaunis..

11. "Joo joo mä laukkaan ihan kohta mut anna nyt kun syön eka!"

12. Ei oo riemulla rajaa...

13. …kun on päästään vajaa?

14.

15.

16. Onpahan ainakin pyöreä poni.

17. Fiona kiitää täysillä paimentamaan laukkaavaa hevosta.

18. Lauma paimenkoiria ihmettelee että eiks se nyt enää juoksekaan.

19. Ei vaan nyt otetaan aurinkoa. Niin ihana paikka että nukahtaa olisi voinut, nighty night!

20. No jos loppuun vielä yksi laukkakuva pelkästä ponista.. Näin talutetaan vuonohevosia.

21. Tähän pitkä liuta sydämiä! Lotta on.

You Might Also Like

14 kommenttia :

 1. Voi ei, tosi kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Suosikkia ei voi valita, kaikki ihania, mutta 12 ja 18 on kivoimpia :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavia! :D
  Eka ja 18. on mun lemppareita ;)

  VastaaPoista
 3. 4,10,12 ja 19 oli parhaita kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Kuvista välittyi semmosia fiiliksiä, että hytisin iho kananlihalla niitä katsoessa. Aivan ihania! <3

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia! 10, 12 ja 18 oli kivoimpia. :)

  VastaaPoista
 6. 18 ja 21 lemppareita. Aivan ihana tunnelma tossa 18. kuvassa, ja toi kuvassa 21 oleva tausta näytti aluks ihan vuoristolta! :D

  VastaaPoista
 7. Fb:ssä jo nämä kuvat näin ja niin ihanan iloisia ja aurinkoisia. :) Voi kun itse joskus onnistuis ilman satulaa laukat.

  Kaikki kuvat on tosi hyviä, mutta parhaimmat ehkä ne missä on tekstit "Ei oo riemulla rajaa - kun on päästä vajaa". :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikki ihanat kommenteistanne! <3 Olipa hauska kuulla noita lemppareita, tuli osa jopa vähän ylläreinä! :D

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus! yhtä suosikkia on vaikea sanoa, mutta 12 jäi mieleeni :) Kuvista oli helppo aistia onnellisuus ja vapaus.

  VastaaPoista
 10. 12. on mun lemppari mutta kaikki on kyllä niiiiin ihania!! :) Tää koko blogi on niin ihana ja nuo teidän hevoset ovat kyllä super suloisia :3! Kaikki on täydellistä täällä :)! Ja kun tätä lukee tulee hyvälle tuulelle :)!! Ihana blogi kyllä! :))

  VastaaPoista
 11. Anonyymi, voi kiitos, tulipa kommentistasikin hyvälle tuulelle :) Ei meiläkään nyt aina kaikki täydellistä ole, mutta ponit ovat kyllä juuri niin ihania kun olla voi <3

  VastaaPoista
 12. Vautsi mitä kesäunelmaa! <3 Kaikki kuvat on tosi hienoja ja laukkakuvista vaikea sanoa lempparia, mutta ainakin 12. kuvassa oli ihanan vapaa meininki, kuten kyllä muissakin. Parhaaksi kuvaksi nousi kuitenkin tuo 18. kuva - ihanan rentoa kesätunnelmaa ja sun iloinen ilme kruunaa koko kuvan! Näistä tuli kyllä tosi hyvälle mielelle. :)
  Kesäterkuin: Sanna
  Ps. Junaliput ostettu! ;)

  VastaaPoista
 13. Sanna, hei miten kiva kuulla susta! Juhannus on täällä jo ihan kohta, hui :D Käydään sit heittään maastolenkki vaikka Lotalla ja Skellalla - ja toivotaan ettei oo ihan yhtä paljon ötököitä kun viime kesänä… :)

  VastaaPoista
 14. Täällähän mä oon kyllä teidän blogia seuraillut suurella mielenkiinnolla.:) Kommentointi vaan on ollut heikkoa, mutta nyt oli ihan pakko kommentoida. On nuo teidän kuvat vaan niin kauniita! Ja vuonohevoset tietty.;) Mutta kuulostaa tosi kivalta..:) ötökät sais kyllä keksiä ittelleen muuta tekemistä, ku kiusata ihmisiä ja muita eläimiä!
  -Sanna

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.