bimi ,

Lotan selästä käsin..

9/21/2014 09:39:00 ip. marjo 6 Comments

…tai siis juurikin ilman käsiä ;) Tasapuolisuuden nimissä kypäräkamera oli viimeksi matkassa myös Lotan luona, ja kokeilin ensimmäistä kertaa kuvata ratsastusta itse selässä kameran kera keikkuen. Täytyy todeta tähän väliin, että jostain syystä ActionPro ja minä emme ole parhaita ystävyksiä. En ole vielä päässyt laisinkaan selville tuon kameran sielunelämästä. Joten videokin on sen mukainen, pahoittelut! Ehkä tämä tästä vielä joskus iloksi muuttuu..?

Videolla kaikki näyttää tapahtuvan hirmuisen nopeasti, vaikka ihan normaalia tahtia toimitaankin. Tämän tietävät kaikki videoille näytelleet, kun monesti omat liikkeet pitää tehdä liioitellun hitaasti. Joka tapauksessa näytti niin hullulta tuo kypäräkameran kuva, että hidastin videon puoleen. On heti paljon mukavampi katsoa.

Onko nämä kypäräkameralla kuvatut videot ihan hassuja? Vai tehdäänkö lisää? Kovasti haluaisin vielä saada tästä kamerasta enemmän irti, joten varmasti jotain tulee kuvailtua jatkossakin. Onko toiveita, mitä touhuilua ponien kanssa haluaisitte katsella kädettömästi kuvattuna? :)


You Might Also Like

6 kommenttia :

 1. Kun olin pieni nii toi taotao biisi oli mun lemppari :D!

  VastaaPoista
 2. Näyttää vähän omituiselta kun liike on hidastettua, laita vaan ihan normaalissa tahdissa vaikka näyttäskin nopeammalta :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä nää kypäräkamera videot on tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää vähän hassulta hidastettuna :) Mutta ehdottomasti lisää videoita.

  VastaaPoista
 5. koska mestiksist kuvii?

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista, täytyy kyllä yrittää pitää kameraa jatkossa vähän ahkerammin mukana, ehkä vielä opin sitäkin käyttämään ;)

  anonyymi, sitten kun saan palkalliset kuvatilaukset alta pois.. Nyt on onneksi Vuonisuutiset painossa, niin pian alkavat nämä kiireelliset hommat helpottaa, ja jää aikaa myös "ylimääräiselle" kuvien käsittelylle :)

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.