näyttelyt ,

Ekat ja vikat näyttelyharkat

7/09/2015 04:00:00 ip. marjo 3 Comments

Eipä olla treenattu ei. Eilen laitoin toista kertaa uudet kuolaimet suuhun ja löysäiltiin pari kertaa kenttää ympäri. Eihän hevosen tarvitse kehässä osata kuin kävellä, ravata, kääntyä oikealle ja seistä paikoillaan. Kyllä se kotona osaa, joten ei ole mitään hyötyä juurikaan enempää treenata.. Kehässä tilanne voikin olla täysin toinen, joten varaudun jo valmiiksi siihen, että siellä juostaan pää viidentenä jalkana, kaahotetaan suu vaahdossa mihin sattuu tai pahimmassa tapauksessa jätetään esittäjä matkasta kokonaan. Tätä tilannetta on vaan mahdoton kotioloissa treenata. Joten voi kauhistus sentään.You Might Also Like

3 kommenttia :

 1. Aika löysää menoa. Toivottavasti terävöityy näyttelypaikalla... Vähän lehmää muistuttaa :P Itse saat myös juosta paljon reippaammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nemon perusolemus on epäilyttävästi lehmää muistuttava ;) olen aika varma, että näyttelypaikalla saan pidellä sitä kaikin voimin, etenkin kun juostakin pitäisi..

   Poista
 2. Onpas Nemo rotevoitunut ja miehistynyt olemukseltaan! Hieno poni! Tsemppiä näyttelyyn! Pidät vaan ite paikan päällä pään kylmänä, sehän on ihan jees jos poitsu näyttää tuomareille olevansa ori.. ;)

  Sandra

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.