erikoispostaus ,

Vuosi yhteiseloa takana!

8/25/2015 07:39:00 ip. marjo 9 Comments

Muistatte varmaan, kuinka viime kesänä etsin kuumeisesti Nemolle tallipaikkaa? Varsa oli viettänyt viimeiset kymmenen kuukautta ensin kevään tamma-varsalaumassa (siis kantavia tammoja tottakai nuorten orien kanssa) ja kesän orilaumassa. Syksyn tullen ja laidunkauden loputtua oli aika tuoda varsa kotiin lähemmäs minua. Ei vaan ollut tiedossa, mihin sen tulen majoittamaan.

Facebookin kautta löysin aivan ihanan paikan, tutustuin ihaniin ihmisiin ja lyhyesti sanottuna sain paremman asuinpaikan hevoselleni kuin ikinä olisin uskaltanut unelmoidakaan! Nemolta vaan puuttui tarhakaveri uudella tallilla, joten pyysin Siriä tuomaan Rouskun samaan paikkaan Nemolle kaveriksi. Ja Sirin minulle kaveriksi totta kai samalla ;) Näin veljekset pääsivät takaisin yhteiselämän makuun pitkän tauon jälkeen.

Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, en edes yritä kertoa kuinka upea vuosi meillä on ollut. Muistellaan sitä kuvien muodossa. Kiitos Terhille, kun minut tänne opastit, kiitos vuoraisäntä-Hempalle, ihanille tallikavereille muiden hevosten omistajille Katjalle ja Roosalle, Nemon ykkösfanille ja korvaamattomalle hoitajalle Tanjalle, reippaille Rouskun hoitajatytöille Anskulle, Tiialle ja Pinjalle sekä kaikille muille, jotka olette elämäämme viimeisen vuoden aikana mahtuneet! ♥

Elokuu 2014Syyskuu

Lokakuu

Marraskuu
Joulukuu
Tammikuu
Helmikuu

Maaliskuu

Huhtikuu

ToukokuuKesäkuuHeinäkuu
Näissä maisemissa tullaan toivottavasti pysymään ja pitkään! =)

You Might Also Like

9 kommenttia :

 1. Oih, osa noista kuvista saa sydämen hypähtämään kun niin ihania ovat, kuvat ja hevoset♡

  VastaaPoista
 2. Aivan hurjan ihania kuvia <3 Nemo on niin pieni noissa ensimmäisissä kuvissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika kuikelo :D Ja silti tuntuu ihan samalta hevoselta yhä..

   Poista
 3. Moikka! Olisin tekemässä hevosvideoata. Itse kun en saa ratsastaa niin minulla ei ole mitään materiaalia ja minulla olisi kamala hinku tehdä jokin hevos video! Ajattelin kysyä sinulta luvan, saako sinun materiaalia käyttää videossa ? Iso kiitos jos saa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, kiva kun kysyit, mutta en valitettavasti halua antaa kuvia tai videoita muiden käyttöön =/ Pystyisitkö käymään jossain tallilla vaikka itse kuvaamassa? Saisit sitten tehdä täysin oman videon :)

   Poista
 4. Aivan mielettömän upeita kuvia!

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.