metsäajo ,

Parit ajovideot

10/24/2016 12:39:00 ip. marjo 0 Comments

Hei kuten eilisessä postauksessa vihjaisin, on Nemon kanssa taas tehtykin oikeasti jotain! Todisteena siitä parit videonpätkät, jotka Tanja reippaana tyttönä meistä kuvasi. Kiia oli siis molemmissa innokkaana kyytiläisenä ...vaikka valittikin kärryissä istumisen jälkeen, ettei pääse huomenna sängystä ylös, kun tuli peppu niin kipeäksi :D


Ajellessa piti keksiä tekemistä lähimaastoissa (koska Pate), joten suuntasimme läheiseen metsikköön etsimään reittejä, mistä mahtuu kärryjen kanssa läpi jäämättä kartusta kiviin kiinni. Sellaisia onneksi löytyikin. Jostainhan tämä metsäajokin on aloitettava, tämä oli sopiva vauva-taso. Eikä näillä kärryillä juuri metsäisempään maastoon enää pääsekään. Hienosti Nemo selvitti muhkuraiset reitit.
Pellolla puolestaan harrastettiin pulkkailua. Tässä mentiin sidepulleilla. On se vaan jälleen todettava, kuinka paljon paremmin tuo hevonen toimii sidepullilla kuin kuolaimella. Toki se myös vaatii sen, että mielentila on rauhallinen, rento ja avuille vastaanottavainen. Mihin toki aina ajaessa ja muutenkin työskennellessä myös pyritään!

You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.