kouluratsastus ,

Vikat treenit ja se on menoa sit!

4/28/2012 08:06:00 ip. marjo 0 Comments

Iik, apua, mie alan täällä jo panikoida, vaikkei ole mitään jännitettävää! Huomenna "korkataan" Lotan kisaura - tai ei nyt ihan, sillä onhan tuo joskus kouluakin pikkukisoissa käynyt vääntämässä, mutta on siitä sentään noin kaksitoista vuotta aikaa... On tämä siis Lotalle ihan uuden aikakauden alku :)

Tänään tehtiin viimeiset viimeistelytreenit, kun Anna kävi Lotalla nyt neljättä kertaa ylläpidosta palautumisen jälkeen ratsastamassa. Tämä alkaa varmasti kuulostaa jo saman vanhan virren veisaamiselta, mutta TAAS tamma oli selvästi parempi kuin viime kerralla! Kyllä se vaan etenee, kuukausi kuukaudelta kerta kerran jälkeen tulosta syntyy. Ihanaa :)

Matka on vielä pitkä - sitä ei käy kiistäminen - joten nyt ihan kokeilumielellä lähdetään haistelemaan kisapaikan tohinoita. Tuloksella ei ole mitään merkitystä, kaikki otetaan kokemuksen kannalta. Huomista jännittäen! Ja Anna siis ratsastaa Lotan kisoissa.

Kuvakimaraa vimpoista koulutuuppauksista ennen tosikoitosta:








Ja jottei nyt annettaisi ihan turhan ruusuista kuvaa Lotan tämänhetkisestä tasosta... Kyllä siellä paljon oli tämänkinnäköistä menoa joukossa :D


You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.