erikoispostaus

Iloisia uutisia kaikille Disney-faneille!

11/11/2013 11:17:00 ap. marjo 1 Comments

Oi että, pian se on täällä! Vuonis isolla screenillä, valkokankaalla, miljoonien ihmisten silmien edessä! Eikä mikä tahansa vuonis, vaan ihana upea Disneyn sankarihahmo Sitron, jolla prinssi Hans ratsastaa pitkin Norjan henkeäsalpaavia maisemia..

 
Sitronin mallihahmona on toiminut yhden elokuvan tekijöistä oma vuonohevonen Prisco. Sitron on toteutettu hyvin tarkasti mallin mukaan (jopa pientä ylimääräistä vatsaponkkoa myöden) ja jopa minä - äärimmäisen kriittinen vuonisfani, olen tyytyväinen lopputulokseen. Tämä Disneyn maalailema vuonishahmo on juuri eikä melkein riittävän rotutyypillinen ja hyvän leiman omaava vuonis. Kiitos tekijöille!

Täältä löytyy Priscon omistajan kertomus elokuvan teosta: http://www.bluebirdlane.com/disneys-frozen-movie-and-sitron-the-fjord-horse.html. Hyvin tarkkana tuo on ollutkin vuonohevosen oikeanlaisuuden suhteen, kun ensin ovat meinanneet jalat olla alas asti vaaleat (hui kauhea miltä tuo beigejalkainen vuonis edes näyttää kuvassa!) ja myös poikaheppa on saanut pitkät silmäripset, kuten sillä kuuluukin olla. Myös Nemon ja Rouskun valtti ovat ehdottomasti Lotalta perityt ihanat säihkysilmät :)

You Might Also Like

1 kommentti :

  1. Tätä leffaa meillä jo odotellaan, mutta en tiennytkään, että siinä seikkailee vuonis! :)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.