hevoskuvaus ,

Luukku 23

12/23/2013 08:22:00 ap. Siri 4 Comments


Mitä hevosaiheista toivot pukilta joululahjaksi huomenna?



Marjo vastaa:

Toivoisin liudan pieniä ahkeria tallitonttuja, jotka hoitaisivat hevosia. Tontut päästäisivät ne aamulla aikaisin ulos, siivoaisivat karsinat putipuhtaiksi, heittäisivät hevosille pieniä määriä heinää tasaisesti pitkin päivää, toisivat tallille aina uutta hyvää heinää vanhan käydissä vähiin, ottaisivat ponit illan pimeinä tunteita sisälle, ja ehkä vähän rapsuttelisivat ja harjailisivatkin poneja välillä. Kiitos ja aamen. 

En ole pahemmin heppakamaa pukilta toivonut, sillä tiedän, että ne toiveet kaikuvat lähinnä kuuroille korville.. Itselleni toivoin uusia talvikenkiä tallikäyttöön sekä kolmisormirukkasia, sillä molemmat tulisivat enemmän kuin tarpeeseen. Huomenna nähdään, olenko ollut riittävän kiltti :) 

Joku lukija kysäisi, mitä tekisimme, jos voittaisimme Lotossa päävoiton. Omat ajatukseni kulkevat tismalleen samaa rataa kuin Sirillä, joten lukekaa Sirin vastaus ja päätelkää siitä. Sen verran täytyy kyllä korjata, että en tekisi täysvalkoista tallia enkä ripustaisi sen kattoon kristallilamppuja.. ;)

Tosin jos voitto tällä hetkellä tulisi, niin laittaisin sen kyllä säästöön pahan päivän varalle. Nemo lähtisi suunnitelmien mukaan orilaumaan kasvamaan ja oman talon ja tallin toteuttaisin luultavasti vasta joskus hamassa tulevaisuudessa.. Ensimmäisenä ostaisin auton ja oman pienen kodin jostain täältä lähinurkilta. Jokunen reissukin tulisi varmasti tehtyä eri suunnille ympäri maapalloa..


Siri vastaa:

Ratsastustunteja
Uuden naruriimun ja köyden
Ratsastussaappaat
Back on track-kamaa Rohanille
Katja Hannulan hevostauluja
(mielellään sellaisia missä on mukana keijuja)
Hevosvaellusretken jonnekin ulkomaille
Rohanille uudet kuolaimet
Jätti kokoisen heinäverkon
Turvaliivin
Uuden ratsastuskypärän
Kaikkia ihania mätsääviä blingblin heppatarvikkeita
(esim. satulahuopia, riimuja, pinteleitä...)
Lavallinen purupaaleja
Vuoniskamaa
Pikeurin ratsastushousut
Pehmeät talviajohanskat
Hevoskuljetusvaunun -tai auton
Lahjakortin ratsuttajalle
Uudet luxus koppakärryt
Laralle ja mulle shetlanninponin
Harjan selvityssuihketta
Lämmitettävän juoma-astian Rohanille

....näin muutaman asian mainitakseni.

Jaa mitä mä tekisin jos voittaisin lotossa.

Alkaisin osa-aikaiseksi työntekijäksi sillä en haluaisi lopettaa työntekoa kuitenkaan kokonaan oman mielenterveyden vuoksi. Ostaisin jostain todella ihanasta paikasta (järven rannalta) ison tontin jonne rakennuttaisin kaksikerroksisen puisen vanhaa tyyliä edustavan pienehkön omakotitalon ja samaa tyyliä olevan pienen tallin jonka yhteydessä olisi pihatto. Hevosille olis isot kunnolliset valkoisesta puusta tehdyt laitumet. Talli olisi sisältä täysin valkoinen ja avara. Siellä olis korkea huonekorkeus ja katoissa kristallilamput. Satulahuone olisi lämmin ja järjestelmällinen ja kauniisti sisustettu. Mä niin tuhlaisin eläimiin ja niiden hyvinvointiin ja mun perheeseen ja niiden hyvinvointiin.

Josta tulikin mieleen et jos en toivokaan noita edellisiä vaan toivonkin et joku luovuttais mulle loton päävoiton. Pliiiis pukki, pliiiiiiiiiiis!!!! :)

Seuraavan päivän kysymys: Jos saisit lähettää blogisi lukijoille jouluisen tervehdyksen, millainen se olisi? Ja kun sen olet keksinyt niin lähetät sen heille :)

You Might Also Like

4 kommenttia :

  1. Ootte hieno parivaljakko. :) Osaatte molemmat kirjoittaa todella helppolukuisesti ja viihdyttävästi poikkeamatta omasta tyylistä tai siitä mitä mieltä oikeasti olette. Löysin blogiinne vasta hetki sitten, ja olen täysin myyty. Ihanaa joulua teille ja poneille! :)

    VastaaPoista
  2. Muiskuja sulle Hanna noin ihanista kehuista ;) Kiva että löysit meitit.
    Ihanaa joulua myös sulle <3

    VastaaPoista
  3. http://peterfjord.blogspot.fi/2013/12/joulukalenteri-luukku-23.html

    VastaaPoista
  4. http://wiikinkiponit.blogspot.fi/2013/12/joulukalenteri-luukku-23.html

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.