ajo ,

Nemo 8kk

1/14/2014 08:39:00 ip. marjo 3 Comments

Jengi jälleen yhdessä lenkille lähdössä - viimeisiä kertoja tähän malliin..
Sunnuntaina tuli täyteen kaksi kolmannesta varsan ensimmäisestä vuodesta. Aika huisia, missä välissä tämäkin aika on mennyt..? Vielä ei ehditty varsinaisia poseerauskuvia ottaa, mutta toivottavasti ensi viikonloppuna vielä aurinkoinen pakkaskeli jatkuisi, silloin täytyy Neppariponista napata taas liuta uusia posekuvia - ikään kuin niitä ei vielä olisi tarpeeksi. No ei ole! ;)


Nemo ja Lotta ovat viime viikon olleet enää tunnin verran aamuisin yhdessä ja muuten koko vuorokauden erillään. Mikään varsinainen ikävä kummallakaan ei ole, mutta onhan se silti aina yhtä riemuisa hetki taas päästä mamman tissille. Siinä se koko juttu ja "yhteys" taitaa enää äidin ja pojan välillä ollakin.. Eli vieroituksen ainoa homma on enää lopettaa maidon juominen, henkinen puoli alkaa olla jo selätetty? Ensi viikolla on tarkoitus alkaa pitää tamma ja varsa kokonaan erillään, eli pian meillä ei enää ole mammanpoikaa tallissa. Snif. Eikä pian enää voida lenkkeilläkään mamman vierellä (paitsi jos onnistuu jotenkin pitämään Nemon poissa äitin jalkojen välistä), kärryjen perässä ehkä helpommin.. 


Velipoikia kävi eläinlääkärikin morjestamassa viime viikolla - rokotuksia laitettiin taas molemmille. Rouskulta homma meni ehkä hivenen edellistä kertaa paremmin: nenä tiukasti ruokaämpärissä pieni kaulan ravistelu ei touhua haitannut. Nemo seisoi rennosti leipää mutustaen, pari senttiä taisivat etujalat siirtyä toimituksen aikana, mutta hädintuskin se huomasi koko pistosta. Seuraavien rokotusten aika onkin sitten kesäkuussa eli laidunkaudella.


Tänään on vietetty toisiankin synttäreitä, kun meikäläiselle napsahti taas vuosi mittariin. Kääk… Kolmekymppiä alkaa lähestyä uhkaavasti, en oikeasti tunnusta olevani näin vanha?! Onneksi joka heti kun "kolmenkympinkriisi" meinaa iskeä, lohduttaudun sillä, että ennen miun joskus koittavia kolmikymppisiä juhlitaan vielä Sirin nelikymppisiä, joten pakko mun on tästä selvitä, hih! Sori Siri :D

You Might Also Like

3 kommenttia :

  1. Kaunis kolmikko! Onnittelut tätäkin kautta :)

    VastaaPoista
  2. Vastahan mä luin postauksen, jossa Nemo oli 5 kuukautta, oonko nukkunut jotenkin postausten yli? :DD Onnea kaikille teille!

    VastaaPoista
  3. Kira, vastahan mä tein sellaisen postauksen.. :D en ymmärrä missä välissä tää aika on mennyt?

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.