kuvia ,

Täyskahjo muari

1/17/2014 07:21:00 ip. marjo 0 Comments

Nemo on aina niin kiltti ja rauhallinen - toisin kuin äitinsä tällä hetkellä..

Lotasta on tullut ihan pöpipää! Kirjoittelin jo aiemmin, että Lotta on ollut viime aikoina kireä ja kiireinen niin tallissa kuin liikutuksessa johtuen ilmeisesti vieroituksen aiheuttamista muutoksista. Nyt tähän päälle tammalla on ollut pari kevyempää viikkoa, kun en ole ehtinyt sitä liikuttamaan, jonka lisäksi alkoivat vielä nämä paukkuvat pakkaset. Ja se näkyy!!

Lotalle ei todellakaan tämä toimettomuus sovi, ei sitten yhtään. Jo tallissa käsiteltäessäkin Lotta näyttää erittäin nyrpeää naamaa, mutta kaiken huippu se on liikutuksessa. Eilen käytiin ajamassa kaikkien vuonojen kanssa, ja Lotta yritti ottaa raville jo lähestulkoon kotipihasta lähdettyämme. Normaalisti Lotta laahustaa etanan vauhtia hädintuskin jalkojaan siirtäen pari ensimmäistä kilometriä. Lähes koko pienen ajoreissun ajan Lotta kulki niska taivaissa, korvat luimussa ja nakkeli päätään ylös alas - se olisi vaan halunnut juosta!

Tämä kuva ei ihan vastaa tekstiä, mutta pelkkää käyntiä löysin ohjin varsa mukana
Lottakin maltaa jopa kulkea rennosti :)

Tänään sitten päästin ponin vauhtiin pellolla. Yritin epätoivoisesti ratsastaa sillä koulua naruriimu päässä, mutta siitä ei tullut yhtikäs mitään. Yhtäkkiä yllättäen poni jopa heitti pukin ja yritti kiikuttaa minut kotiin pellolta. Siis Lotta?! Maailman kiltein ja rauhallisin poni, jolla Larakin on itsenäisesti ravaillut pitkin peltoa.. Annoin sitten Lotan tarkoituksella tulla pellon toisesta päästä niin lujaa kotia kohti kun sielu sietää, ja silloin lensi toinen pukki. Minulla ei naruriimu päässä ollut tosiaan pienintäkään kontrollia tuohon hevoseen, ja se veti taatusti niin lujaa, kun ikinä jaloistaan sai irti. Tuntui kyllä hassulta olla kyydissä, sillä harvemmin Lotta niin sanotusti lähtee viemään. Tai siis ei ole varmaan ikinä lähtenyt, ja itsehän sen nytkin annoin juosta seuraukset jo valmiiksi arvaten..
Kävin kuitenkin vaihtamassa Lotalle vielä suitset päähän, jotta sain edes hetkeksi tammaan enempi kontrollia ja sen myötämään niskastaan. Otin jopa muutamat rauhalliset laukat ympyrällä, vaikka siinäkin oli riskinsä, että poni olisi päättänyt poistua kiitolaukkaa kotiin. Suitsien kanssa vedettiin vielä toinen täyskiitolaukkaspurtti pellolla, ja tällä kertaa varmistelin välillä, että kontrolli toimii suussa.

Lotan mielentila.. Kuski säätää jotain ihan omaansa ja riimukin hassusti.

Just näin..

Lotta on todellakin nyt pitkien ja raskaiden lenkkien tarpeessa, ei tästä elämästä tule muuten yhtikäs mitään..! Vielä kun itse tarkenisi sillä ratsastaa tai vielä mieluummin ajaa mittarin huidellessa parinkympin nurkilla. Yritetään, yritetään..

Nemosta saatiin vihdoin uudet rakennekuvat, nyt miehellä on ikää siis kahdeksan kuukautta ja muutama päivä päälle. Parilla tallin tammalla taitaa olla kiimat meneillään, mutta onneksi vauvaponi ei tajua niistä vielä tuon taivaallista. Kun taas Rousku-velipoika oli astunut yhtä tammoista tässä jokin aika sitten! Onneksi näin päin :D

Suloinen, suloisempi, Nemo

Me ollaan kehitytty tässä pusuttelussa! 

"Siis luuleeks toi oikeesti et mä viittisin poseerata näihin kuviin, häh?!"

My Love <3

You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.