koirat ,

Nemon eka ratsastaja

1/03/2014 10:17:00 ap. marjo 7 Comments

Tästä ne uuden vuoden temppuilut sitten alkoivatkin - tarpeeksi hömelön omistajan kanssa kaikkeen nuo elukatkin joutuvat! Eilen iltatallia tehdessäni päätin napata vauvaponin yksinään käytävälle puunaukseen ennen muiden sisälleottamista. Nemo on todella rento ja rauhallinen myös yksin tallissa, ja nytkin se lepuutti takajalkaansa ja roikotti alahuultaan harjauksessa. Etujalkojen pesu on ainoa toimenpide, josta se ei yhtään tykkää, ja ainaisen protestointitapansa mukaisesti (tätä samaa se käyttää, jos mikä tahansa juttu sitä ärsyttää) kuopaisee etujaloilla ilmaan muutaman kerran pesun aikana. Nemo paukuttaa etusillaan myös ruokakippoaan, kun sitä harmittaa metsästää nappuloita kipon pohjalta suuhunsa, eikä homma meinaa onnistua :D Ihan pölö varsa..

Hei onks sulla mulle jotain kivaa siellä?!

Joka tapauksessa, päätin sitten "kiusata" varsaa hieman lisää, eli hyödyntää sen pystyynkuollut olemus uusien juttujen opettelussa. Suojiin ja huopaan se on jo aiemmin tutustunut, mutta molemmilla kävin varsan läpi ja suojien pukemista harjoittelin pariin kertaan joka jalkaan. Kaikki kintut pysyivät kuin liimattuina maassa, ja takajalan kohdalla jouduin korjaamaan varsan seisomaan kaikille jaloille, kun se taas lepuutti toista takasta. Suojien ja huovan jälkeen jäinkin miettimään, mitäs sitten. Pyörin hetken ympyrää satulahuoneessa, mutten keksinyt mitään lisättävää varsan varustukseen. Tylsää.

Kunnes käytävällä Nemosta muutaman kuvan kännykällä napsiessani käveli Zelda suoraan varsan jalkoihin ja eteen kuviin. Hei, miksen nostaisi koiraa kyytiin?! Ja niin sitä mentiin, Nemon ensimmäinen ratsastaja :)


Mikä keskittyminen, mikä yhteistyö, molemmilla huomio toisissaan ihan selvästi ;)

Zeldalla on jo vuosien kokemus heppailusta, mutta ensimmäistä kertaa hieman jännäsin, pysyykö se kyydissä: Nemon selkä on huomattavasti kapeampi kuin äitinsä pylly, jonka päällä Zelda yleensä on istuskellut.. Neppari kuitenkin seisoi hienosti liikkumatta paikoillaan, joten uskalsin itse peruuttaa sen verran koiran luota pois, että sain tästäkin parivaljakosta kuvan napattua. Sekä poni että koira saivat hurjasti kehuja ja rapsutuksia :>

Ja ei muuta kun kouluradoille! :D

PS. Joulukalenterista aktivoituneena nappasin meistä uuden yhteiskuvan Sirin kanssa, joten vielä näiden tunnelmien myötä Hyvää Uutta Vuotta kaikille!!You Might Also Like

7 kommenttia :

 1. Olen pidemmän aikaa lueskellut blogianne, mutta nyt vasta sain aikaiseksi kysäistä tätä. En ole oikein perillä, että "ketä" te kirjoittajat olette, kuka omistaa minkäkin hevosen yms, ovatko hevoset siis omalla tallillanne vai miten nämä kuviot menevät :D Joten olisi kiva saada jotakin esittelypostausta teistä kirjoittajista, niin pääsisi paremmin mukaan postauksiin :)

  VastaaPoista
 2. Hihi ihana, kun tuo koira niin kiltisti seisoo tuolla selässä :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, kiitos viestistä, pidetään mielessä :) Joulukalenterissa tuli kyllä jo sen verran hyvin meihin ja historiaamme hevosten parissa tutustuttua, että tuskin ihan äkkiä tulee kirjoiteltua meihin liittyvää postausta.. Lyhyesti todettuna: Siri omistaa Rouskun, minä omistan Nemon, ja Lottaa olemme hoitaneet ja liikuttaneet kuin omaamme jo vuosien ajan :)

  VastaaPoista
 4. erikaaa, juu hän on kokenut konkari ;)

  VastaaPoista
 5. Ohops, löytyipäs täältä söpö ja rento (!!) varsa ja koirat :D Ihanat.

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Haaste :http://nooranhevosharrastusblogi.blogspot.fi/2014/01/kuvahaaste.html

  VastaaPoista
 7. Ista, näissä kuvissa Nemo kyllä näyttää kaikkea muuta kuin rennolta, mutta yleisesti ottaen hän on hyvin lunkki tyyppi :D

  Noora, kiitos haasteesta! Käydään kurkkimassa :)

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.