hevoskuvaus ,

Huomenna! Ponioripäivät! Ypäjä! Sinne!

4/10/2014 09:15:00 ip. marjo 1 Comments

Hui kamala miten nopeasti aika on taas mennyt. En ole yhtään ehtinyt henkisesti (saati muuten) valmistautua ponioripäiviin, blogissakin on täysin jäänyt mainitsematta koko asia. Korjataan tilanne nyt pikapäivityksellä ja todetaan, että huomenna alkavat vuonohevosten koitokset Ypäjän ponioripäivillä. Mukana on kaksi mielettömän upeaa oria, miun henkilökohtaisen mielipiteeni mukaan yhteenlaskettuna ehkä hienoin yhdistelmä, mitä vuonohevosia on koskaan Ypäjällä nähty. Uskon erittäin vakaasti, että molemmat pääsevät rakennearvostelusta jatkoon, eli vaikka et pääsisi huomenna perjantaina Ypäjälle, ovat orit luultavasti nähtävillä vielä myös lauantaina ja sunnuntaina. Itse asiassa jos nyt ennustamaan ruvetaan, voisin jopa veikata, että molemmat oreista palkittaisiin ensimmäisellä palkinnolla.. We'll see ;)

Valkohallakko Fjalar 2-vuotiaana rotunäyttelyssä.

Mukana ovat siis kantakirjaan tarjottava 5-vuotias Trollguten 10F sekä jalostusoikeutta hakeva 3-vuotias Solsikkens Fjalar. Trollguten palkittiin 1-vuotiaana rotunäyttelyn BIS2:na, 3-vuotiaana se sai jalostusluvan I-palkinnolla. Solsikkens Fjalar on palkittu sekä 1- että 2-vuotiaana I-palkinnolla ja 2-vuotiaana se oli myös rotunäyttelyn best in show. Ori on myös niittänyt menestystä ponien ikäluokkakisoissa. Odotukset ovat siis syystäkin korkealla! Erityisesti mainitsemisen arvoista molempien orien kohdalla ovat niiden upeat liikkeet. Harva vuonohevonen ravaa yhtä hyvällä askeleella kuin nämä kaksi, onneksi orit esitetään nykyään myös irtona juosten, niin pääsee kaikki lennokkuus näytille.

Vuonohevosten aikataulu viikonlopun osalta näyttää seuraavalta (huom, muutokset mahdollisia..):
perjantai 
Trollguten rakennearvostelu klo 14.30 alkaen
Solsikkens Fjalar rakennearvostelu klo 14.30 alkaen 
lauantai 
Trollguten ratsastuskoe klo 8.45 alkaen 
sunnuntai 
Trollguten ajokoe klo 7.00 (huom, raviradalla!)
Solsikkens Fjalar ajokoe klo 8.15 (maneesissa) 
molempien palkitsemiset klo 11.20 

Liitokavio-Trollgutenilla on edessään sekä ajo- että ratsastuskokeet ennen kantakirjaan hyväksymistä.. 

Ypäjällä nähdään!?

You Might Also Like

1 kommentti :

  1. Täytyy varmaan jättää yöunet väliin ja ajella suoraan töistä sunnuntaina ypäjälle, täytyyhän noita kahta katsomaan päästä :p

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.