hevoskuvaus ,

Rolle ratsastuskokeessa

4/12/2014 03:29:00 ip. marjo 9 Comments

Trollgutenin koitos Ypäjän oripäivillä jatkui tänään ratsastuskokeen merkeissä. Ori oli hieno! Sen ratsastivat sekä orin oma ratsastaja että oripäivien puolesta koeratsastaja. Koeratsastaja antoikin jo lausuntoa heti suorituksen jälkeen. Kiteytettynä hän totesi, että ori on hyvin nöyrä, kuuliainen ja yhteistyöhaluinen. Enemmän hän olisi kaivannut eteenpäinpyrkimystä - etenkin laukkaan. Ratsastaja totesi myös orin väsyvän nopeasti, mistä johtuen se hieman kompuroi välillä ratsastuksen aikana. 

Ja tässä taas liuta kuvia olkaa hyvät. Video on tästäkin hommasta tulossa perässä..
Isän luota matka jatkui suoraan pojan luo. Nemon kuvia ja kuulumisia seuraa omassa postauksessa myöhemmin lisää.. Kyllä minua suoraan sanottuna hieman kauhistuttaa ajatella, että tästäkin pikkuvauvasta kasvaa vielä joskus iso ja massiivinen ori, hui! :)

Taas se äiti keksi jonkun ihan uuden jutun varsan päänmenoksi. 

Eikö se vois vaan pysyä aina ihanana ja kilttinä pikkuponina..?

You Might Also Like

9 kommenttia :

 1. Tähtäättekö Nemon kanssa oripäiville niinkuin isänsä? Onhan varsa vaikka kuinka komia tapauskin!

  (tietty seki ois sääli jos Lotan suku pysähtyy :( )

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista kuvistasi Ypäjältä,kiva kun jaksat olla innostunut.Kuvasi ovat meidän kaikkien iloksi:)

  VastaaPoista
 3. Aijotko sä ruunata vai pidätkö orina?

  VastaaPoista
 4. Anonyymit, katsotaan nyt rauhassa mitä varsasta kasvaa :) jalostusoriksi pääseminen on niin pieni mahdollisuus, etten oikeasti uskalla siitä edes haaveilla. Mutta jos varsa palkitaan hyvin näyttelyissä ja se näyttää siltä että olisi mahkuja läpäisyyn, niin totta kai oripäiville mennään. Jos taas sen tietää jo valmiiksi ettei läpi mene tai jos ypäjällä hylätään, niin kyllä siitä varmastikin ruuna tulee..

  VastaaPoista
 5. Helena, ilo on minun puolellani! Rollen kaltaisen hevosen kuvaaminen on pelkkää nautintoa... <3 harmi kun jäi tänään aurinkoiset kelit hyödyntämättä.

  VastaaPoista
 6. Kuola valuu, älyttömän komea tukkajumala. Toivottavasti en ikinä tuollaista otusta näe, sillä silloin kyllä taju lähtee :D

  VastaaPoista
 7. minkätakia sä kirjottelet noin paljon juttuja rollesta, vaikka se ei oo sun?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, jos et ole huomannut, kirjoittelen kaikista vuonohevosille järjestettävistä tapahtumista ja niissä mukana olevista hevosista. (kuten esim. Sessa Hevosmessuilla pari postausta taaksepäin). Muut jutut Rollesta ovat olleet vissiin ainoastaan Lotan astutusreissulta sekä nyt nämä pari postausta, kun olen Rollea kuvaillut samalla kun Nemoa käyn katsomassa, samassa pihapiirissä kun asuivat.

  Rolle on upea, ja toivottavasti sen kuvat ovat ilahduttaneet omistajan ja kasvattajan lisäksi myös muita lukijoita? :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kuvista ja postauksesta! Itse, kun en paikanpäälle työesteiden takia päässyt niin on mahtavaa nähdä edes kuvia. Kovasti on omalle tammalle ori mietinnässä siksi hirveästi harmittaakin, kun ei päässyt näkemään poikia livenä.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.