myynnissä

Haluaisitko itsellesi oman Neppariponin?

7/12/2014 06:34:00 ip. marjo 4 Comments

Nyt se on mahdollista! Tai ei ihan.. Nemosta en luovu. Mutta seuraavaksi lähin vaihtoehto olisi tarjolla, sillä Nemon pikkuveli on omaa rakastavaa kotia vailla.

Tee tarjous!
Yksivuotias vuonohevosori hyväluonteisista ykköspalkinnon kantakirjavanhemmista. Itsekin kiva luonteinen varsa. Peruskäsitelty, vuoltu, madotettu ja rokotettu.
Tarvis saada pian uuteen kotiin. Maksuajoista ja osamaksuista ym. sovitaan. Kuljetuskin järjestyy sovittaessa.
Annika Mattila, Kihniö
050-5742630


ps. Minulla on tiedossa liuta muitakin myytäviä vuoniksia - on varsaa, nuorta ja aikuista, eri sukupuolia.. Helmiä jalostuskäyttöön tai kisakentille tähtäävälle lupaava ratsu. Voin ohjailla eteenpäin jos joku on tosissaan kiinnostunut vuonohevosen hankkimaan :)

You Might Also Like

4 kommenttia :

 1. Tuli tässä vanhempia postauksia selattua, niin nousi mieleen, että miksei Lotalla käytetä enään kuolaimettomia? :) Jos olisi varaa, niin kyllä serkun kanssa hankkisimme vuonon. No, tyydymme lämppäri- ja suokkireppanoihin ;)

  VastaaPoista
 2. Hmm jaa… :D Ei niitä vissiin oikein muut käyttäneetkään kuin minä? Ja miehän en ole aikoihin käynyt Lotalla ratsastamassa, pari kertaa satunnaisesti. Nuo kuolaimettomat ei oikein sovi sille, taitavat olla liian pienet, kun menee niin lähelle silmiä remmit? =/ Käytän sitten mieluummin pelkkää riimua, jos en suitsia laita, mutta maastossa taas yleensä on suitset päässä ihan varmuuden vuoksi..

  VastaaPoista
 3. voi eii mä niin hankkisin oman voipullan, mutta ei sitä rahaa löydy, joten on se tyydyttävä äkäiseen shettismuoriin...😞 No mutta jos vielä tulevaisuudessa itselleni saan vuoniksen, niin onko joku sivusto josta voi käydä ihan vaan katsomassa?😊

  VastaaPoista
 4. Uiij :3 tollanen pikku pystyharja ois ihana kyllä! Omassa harkinnassa on pystyharjainen puskaponi mutta ehkei kuitenkaan näin nuorta... mut se on niin hitsin ihana silti! ♥

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.