koirat ,

Hyvästi puhtaat koirat - tervetuloa upea tarha

8/23/2014 08:17:00 ip. marjo 2 Comments

Tänään on leka heilunut, hiki virrannut, naurua ja kuittailua riittänyt sekä hyvää mieltä ja tekemisen meininkiä vaikka muille jakaa. Käytiin fiksailemassa poikien tulevaa tarhaa entistä ehompaan kuntoon, ja nyt se on kyllä vimpan päälle loistava. Tolppia hakattiin maahan yli sata kipaletta ja vedettiin paksu talvinauha tarhan ympäri. Reilut kahdeksan tuntia meni työn tohinassa, mutta vastaavasti saatiin kyllä paljon aikaiseksikin!

Vinkkinä kaikille (hevos)remppahommiin ryhtyville, varatkaa ehdottomasti mukaan pari salskeaa työmiestä, joilla pysyy työkalut käsissä, kuntoa riittää, ja taitoa löytyy tekemiseen. Meille niin kuittailtiin, että kohta lukee naamakirjassa, kuinka Sirin kanssa kahdestaan väännettiin aitaus poneille. Ehei, ei todellakaan, voin täysin rehellisesti sanoa, ettei tästä olisi tullut mitään ilman loistavia apumiehiämme! Hurjan suuri ihana kiitos vielä teille ♥ ps. Varatkaa mukaan myös paljon kahvia sekä rasvaista syötävää raskaan työn raatajille! ;)

Niin ja mistä otsikko?? Halin äsken Zeldaa ja totesin, että täällä haisee! Ei täällä vielä eilen haissut.. Hetki sitten päivitin sinne kuuluisaan nassukirjaan näin:


Niin, mitä hommista tulisi ilman ahkeria työnjohtajia? Fiona veti taas pointsit kotiin ja käyttäytyi ihanasti koko pitkän päivän ajan. Sheltit ovat kyllä niin perskärpäsiä, että metrin päästähän ne seurasivat jokaisen liikkeen mikä päivän aikana tehtiin. Ja varsinkin Zeldaa saa potkia jatkuvasti jaloista alta pois. Vasta päivän lopussa pihaton remppaan siirtyessämme malttoivat koiratkin hetkeksi asettua aloilleen makaamaan. Arvatkaa vaan onko täällä nyt reporankoja piskejä kotosalla? :)

Mitäs sitten tehdään??

Työnvalvojat laatua tarkkailemassa

Jatkuvasti täytyy siirtyä tekijän luota toisen perään
seuraamaan työntohinaa.

…kunnes Zelda luovutti ja heitti pitkälleen pihattoon, kun minä naputtelin
tuulensuojalevyjä pihaton seinää entisestään tiivistämään.

Kaksi kulkuaukkoa, josta toisen eteen rakennetaan myöhemmin vielä
"tuulikaappi" eristämään pihattoa paremmin sekä vähentämään kuran määrää sisällä.

On meillä hieno aita. Superkiitos myös tallinpitäjälle, joka hommasi vimpan päälle
mahtavat vehkeet aidan rakentamista varten! Koko tarhan ympäri kulkee myös lammasverkko,
joten ihan äkkiä siitä ei ponien luulisi läpi kulkevan :)

Joku kaipasi aiemmin lisää juttua koirista, joten tässä kahta takkuturkkista kuraläjää katsellessani (ja miettiessäni koska jaksaisin alkaa repiä ohdakepalloja irti Fionan turkista, voi huokaus..) jaetaan vielä teillekin posetuskuvat miun lapsukaisistani. Nemosta kun oli rakennekuva edellisessä postauksessa, niin tasapuolisuuden vuoksi myös Zelda ja Fiona pääsivät kuvaukseen näyttelyn yhteydessä. Zelda kävi myös kehässä pyörähtämässä pariin kertaan tänä kesänä, ja sai molemmista oikein mukavat ja itseään hyvin kuvaavat arvostelut. Eihän se mikään näyttelytähti ole, mutta ilmaiseksi kun vanhuksena pääsee, niin käydään nyt joskus jossain koiratapahtumissakin tuttuja moikkaamassa.. Eikä aina vaan hevostelemassa :)) Oletteko muuten muut huomanneet tätä samaa ongelmaa, kuinka kaksi harrastusta syövät toinen toisiaan, ja väkisin tulee jomman kumman puolesta huono omatunto, jos panostaa enemmän toiseen? Valintojen teko on vaikeaa.

TK2 RTK2 BH Gwenda Zelda 10v 7kk

Cloudgarden's Fantastic Fairy 4v 3kk

Vakavaa hommaa nää näytelmät.. Zelda sai taas kehuja hienosta esiintymisestä,
kuten lähes aina. Mutta enpä minä kehtaisi kehään mennäkään, jos en olisi
opettanut koiralle oikeanlaista kehäkäytöstä :)

Ja supertylsän kehässä tönöttämisen jälkeen napsittiin vielä
vähän rennompia kuvia sivummalla, jiihaa!
Sannalle kiitos tsiljoonista näyttelykuvista! :D

You Might Also Like

2 kommenttia :

  1. Kyllä välillä tuntuu hullun hommalta juosta koirien kanssa reeneissä kaksikertaa viikossa + omat kotitreenit ja siihen näyttelyt päälle, mitä kesän aikana on ollut melkein joka viikonlopulle. Hevosta unohtamatta, mikä kuitenkin vaatii myös sen päivittäisen hoidon. Siihen päälle opiskelut, työt, puoliso. Voi vain toivoa, että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, mutta eipä tarvitse miettiä mitä tekisi :)

    VastaaPoista
  2. Muuttaako Popi kans tuonne pihattoon? Vai kuinka tässä puhutaan monikossa? Multa on varmaan mennyt jotain ohi..? :D

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.