kuvia ,

Oi syksy tule jo!

8/02/2014 11:16:00 ap. marjo 4 Comments


Elkää nyt käsittäkö väärin, mie rakastan kesää ja hellettä! En ole yhtään pahoillani siitä, että lämpötila on pari viikkoa paukkunut lähellä kolmeakymmentä. Ainoa harmillinen asia on se, ettei pysty olemaan ulkona koko ajan ;) Rakastan myös talven paukkupakkasia ja paksuja nietoksia. Kuinka tylsiä nämä olisivatkaan ilman toisiaan - olkaamme siis onnellisia Suomen neljästä (hyvin vaihtelevasta!) vuodenajasta..

Syy miksi toivoisin syksyä on puhtaasti hevosten puolesta. Pieni poikalauma alkaa vaikuttaa jo niin nääntyneeltä kesään ja helteisiin - ja ötököihin! En yhtään ihmettele, miksi nuoria hevosia suositellaan koulutettavaksi nimenomaan laidunkauden jälkeen syksyllä. Ne ovat niin väsyneitä kesän laidunloman jälkeen. Toisaalta yhtä innolla odotan siis sitä, että saan varsani kotiin ja päästään oikeasti touhuamaan sen kanssa jotain..

Huomenna mennään muuten sopimaan Nemon tallipaikan käytännön asioista, wish me luck!

Lenkillä mun ihanan triioni kanssa. 

Fiona taas oma ei-niin-ihana ittensä.. 

Autot ohitetaan samaan tapaan löntystämällä kuin Lotta ja Rouskukin tekevät.

Voin niin nähdä omat ajatukseni: "Voi kamala mikä räjähtänyt tukkapehko…!"
En alkanut sitä ötököiden kiusatessa leikkelemään. Kasvakoot nyt, argh.

Nemo päätti antaa pusuja ihan pyytämättä tällä kertaa.


You Might Also Like

4 kommenttia :

 1. Sulla on tosi kivan oloinen blogi! Olenkin nyt vähän aikaa ollut lukijana, aikomuksenani tänään on tutustua vielä tarkemmin blogin maailmaan. Vuonohevoset ovat kyllä supersuloisia ja muutoinkin upeita. Kauniita kuvia ja laadukasta tekstiä tässä postauksessa, ulkoasukin on ihanan rauhallinen. :)

  - Elämän murusia -

  VastaaPoista
 2. Milloin teet sen kysymyspostauksen? :)

  VastaaPoista
 3. Aloitin osaan jo vastaamaan, mutta kysymyksiä on niin kauheasti ja osa kinkkisiä, että taitaa tässä hetki mennä :D Voisin kyllä julkaista useammassa osassa, tulee muuten megapitkiä postauksia.. Eli ehkä eka tulee piakkoin!

  VastaaPoista
 4. Ja kiitos paljon kommentista Milja! Täytyypä tulla vastavierailullekin käymään :)

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.