bimi ,

Vermon poninäyttely lähestyy

8/06/2014 12:46:00 ip. marjo 3 Comments

Teivon rotunäyttelyssä 2012 CH-ruuna I-palkinto

En ole muistanut kirjoitella mitään koko kesän vuonis- tai muistakaan hevostapahtumista! Joten korjataan nyt puute ja todetaan, että tulevana viikonloppuna järjestetään perinteinen poninäyttely Vermossa. Siitä seuraavana viikonloppuna taas jo myöskin perinteeksi muodostunut Vuonohevosyhdistyksen kesätreffit Forssassa. Kesätreffeillä kisaillaan kaikille avoimissa käyttöajo- sekä käyttöratsastuskisoissa. Kaikki kynnellekykenevät rohkeasti vaan mukaan, viime vuonna ekaa kertaa molemmissa kisanneena voin suositella lämpimästi!

Myö olemme vuosikausia käyneet ponien kanssa Vermossa, mukana ovat olleet niin Lotta, Bambi, Bimi ja Blakke kuin entinen hoitoponini new forest ruuna Nestorikin. Ainoastaan viime vuosina on homma jäänyt vähemmälle.. Nyt korjataan tilanne ja Bimi lähtee pitkästä aikaa valloittamaan Vermon kehät!

Paksukainen Akaan rotunäyttelyssä I-palk, CH-ruuna, BIS3

Bimin näyttelymenestys on vertaansa vailla, joten vaikka tuo onkin ruuna, korkein odotuksin taas kehiin lähdetään. Sehän on selvä, ettei ruuna ikinä loppukisoissa vedä vertoja tammoille ja oreille - ruunista kun ei jalostuskäyttöön ole, mutta ruunaluokissa Bimi on kyllä pärjännyt paremmin kuin hyvin (vaikka "vähän" paksussa kunnossa onkin ;)). Bimi on käynyt ruunaluokissa viisi kertaa, niistä neljässä se on ollut rodun paras/champion ruuna ja kerran BIS3. Koko näyttelyuransa aikana se on palkittu I-palkinnolla seitsemän kertaa ja II-palkinnolla neljästi. Kaksivuotiaana se oli Vermossa rodun paras new forest eli Vuoden Voittaja I. Myös Lotta ja Bambi ovat muuten kertaalleet saaneet rodussaan VV1-tittelit :)

Muutama muistelukuva pikku-Bimin näyttelyuran varrelta..

Maitovarsan rusettisaalis.

Tässä vissiin 6-vuotiaana Vermossa I-palkinto, luokkavoitto, rp-ruuna

Olisiko tämä 3-vuotiaana Vermossa, I-palkinto, luokkavoittoPikkuinen 1-vuotias sai I-palkinnon Vermossa

Oletteko työ tulossa Vermoon? Ponin kanssa vai ilman? Bimiä saa ilomielin tulla kuvaamaan ja kannustamaan kehän laidalle.. :)

You Might Also Like

3 kommenttia :

 1. Mikä päivä nää näyttelyt on? Olis tosi kiva tulla kuvailemaan :)

  VastaaPoista
 2. Voi olla, että tulen pyörähtämään kameran kera jos tallitöiltä ehdin! Mut on nimittäin passitettu pyörittämään tallia viikonlopuksi, mutta ei kyllä haittaa.

  Kisamenestystä! Menetkö itse tsemppauksen lisäksi kuvaamaan?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, sekä la että su, Bimi on kehässä su. La on ainakin tähän saakka olleet 2- ja 3-vuotiaat ponit?

  petra, kiitoksia, kyllä mie kameran toki mukaan otan, mutta tuskin jaksan juurikaan muita poneja kuvata kuin Bimin luokan.. :) Ehdithän sinäkin tallitöiden ohessa siellä pyörähtää ;)

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.