kuvia ,

Poppie pellolla

9/28/2014 04:34:00 ip. marjo 5 Comments


Päästiin pitkästä aikaa Sirin kanssa yhtä aikaa tallille! Minä kun olen ollut kaikki illat töissä, on viime viikko käyty aina eri aikaan poneja hoitelemassa.. Ja ensi viikolla sama meno jatkuu. Onneksi on olemassa viikonloput :)


Nemo treenasi taas kärryjen edessä seisoskelua, mutta koska siihen tarvittiin meidän molempien käsiä, ei tuosta jäänyt mitään jaettavaa jälkipolville. Sen sijaan Rouskun selässä keikuttiin pellolla vuoron perään, joten videoista innostuneena tallensin myös Popin menoa videolle. Jostain kumman syystä jätin Sirin kuvaamat pätkät tästä pois ja videolla näkyy siis vain Siri poninsa kyydissä, kätevää toimia itse materiaalin jälkikäsittelijänä ;) Yhteensä 45min talsittiin ympäri lakeuksia, ja hienosti poika jaksoi toimia tuttuun tapaansa varmana tätikuljettimena.

Tänään otettiin myös Rouskun ekat laukkapätkät pellolla. Hienosti se nosti, vaikka olikin selvästi sitä mieltä, että onko tässä nyt ihan pakko tosiaan vielä juostakin.. Pari pukkia siis mahtui matkaan mukaan, mutta se oli enemmän kuin odotettavissa.


Niin ja se itse video…

 

You Might Also Like

5 kommenttia :

 1. kaunis video ♥

  VastaaPoista
 2. Hei Marjo ja Siri! Meidän Iitu on suunnilleen Rohanin ikäinen ja ollaan tehty vasta perusjuttuja ratsailla, pysähdyksiä ja liikkeelle lähtöjä, nyt alettu opettelemaan ravaamista. Kuinka paljon/kauan olette Ratsastaneet Rouskua? :) huomasin, että ainakin laukka sujuu jo :)

  VastaaPoista
 3. Heippa Korjaana!

  Blogin hakusanoista "ratsutus" löytyy vissiin jonkun verran juttua Rouskun ratsu-urasta, jos on vaan muistettu tagi postauksiin laittaa :)

  Ekoja kertoja sen selässä istuttiin viime talvena tallin käytävällä. Siitä sitten varovaisesti siirrytty ulos ja alettu tekemään pieniä lenkkejä. Alkuun monesti Sirin 6v tytär selässä. Kevään ja kesän aikana ratsastuskertoja oli tosi harvoin, keskimäärin ehkä yksi parissa viikossa? Pelkkiä käyntilenkkejä maastossa äitimuorin kanssa. Vähitellen otettiin mukaan pienet ravipätkät ja ensimmäinen laukannosto taisi olla alkukesästä maastoillessa sekin.

  Kentällä on ekat kerrat menty nyt vasta parin viime viikon sisään. Ja laukka on tosiaan yhä hakusessa, periaatteessa osaa sen nostaa, mutta virtaa on yleensä sen verran vähän, että maastossakin meinaa olla vaikea saada poju laukkaamaan. Muuten se toimii kyllä tosi kivasti ratsuna ja etenkin maastoillessa tasaisen varma menijä :)

  Tälläkin hetkellä Rouskulla ratsastus on hyvin vähäistä, mutta kyllä siellä ainakin kerran viikkoon joku pyrkii selässä käymään. Kesto saattaa tosin olla vain vartin verran jos kentällä pyöritään. Maastossa sitten pidemmät reissut.

  VastaaPoista
 4. Tajusin vasta, että teillähän on Rouskun isä Rasmus siellä :) kiva nähdä siitäkin siun blogissasi uusia kuvia! Lisään teidät linkkilistalle :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla! :) On mielenkiintoista seurata toista saman ikäistä "projektia" :)Juu, Rasmus asustelee täällä meillä noiden seurana, hyvin tulevat juttuun, pieniä yhteenottoja lukuunottamatta.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.