maastakäsittely ,

Toinen kuolaintreenikerta

9/27/2014 02:05:00 ap. marjo 3 Comments

Eilen tein Nemon kanssa ensimmäisen kerran harjoituksia pelkät suitset päässä. Onhan se kuolainten pitoa opetellut jo viime keväänä ekoja kertoja, ja varovasti olen joskus kuolaimia käyttänytkin. Nyt on pari kertaa käyty liikenteessä ilman riimua pelkät suitset päässä, ja kuolainten paineeseen reagoimista siis opetellaan lisää. Eilen homma sujui ihan älyttömän hyvin! Varsa oli todella rento ja vastaanottavainen. Se keskittyi hyvin, eikä mälvännyt kuolaintakaan juuri yhtään.

Tänään sitten touhusta innostuneena sain nakitettua kuvaajan mukaan, ja tilanne olikin ihan toinen.. Varsa haukotteli, pureskeli kuolainta, haisteli maata, katseli naapurihevosia ja mitä lie. Paikoillaan seisominenkin tuntui olevan liki pitäen mahdotonta. Ihme kyllä, yllättävän kivalta se videolla näyttää, verrattuna siihen miltä sen kanssa tuntui tehdä. Niin vaan nuorilla kolleilla mieliala vaihtelee päivästä toiseen ja se on täysin sallittua. Sama homma tuo tuppaa olemaan vielä aikuisillakin hevosilla, etenkin tammoilla, sillä meillä naisillahan on aina oikeus muuttaa mieltämme..!

Tässä kuitenkin videolla tämän päivän touhuja Nepparin kanssa :)


You Might Also Like

3 kommenttia :

  1. Kiva video! Ja sulla on muuten todella ihana kirjoitustyyli!:3

    VastaaPoista
  2. Moikka! Ihana video Nemosta! Voinko alkaa muuten liikuttamaan Lottaa? Tai jotain muuta ponskia? Laita säpöä: krista.k.metsala@hotmail.com !:-)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.