blogitalli

Blogitalli

11/14/2014 02:44:00 ip. marjo 0 CommentsMitä kuka mikä häh? Blogitalli on täysin uusi hevosblogiportaali, ja ilokseni voin ilmoittaa, että meidät pyydettiin portaaliin mukaan :) Tässä vaiheessa kaikki tuntuu vielä itsellenikin uudelta ja oudolta, mutta mielenkiinnolla ja avoimin mielin odotan, mitä Blogitallista vielä tuleekaan!

Portaaliin on koottu mukaan kymmenen hyvin erityyppistä hevosblogia. Mukana on jo entuudestaan itselleni tuttuja blogeja, mutta tätä kautta on löytynyt myös uutta luettavaa ja portaali on jo nyt luonut yhteisöllisyyttä bloggaajien kesken. Portaalin ideana on kuitenkin tarjota ideoita ja vinkkejä kaikille bloggaajille! Toimituksen blogia odotan itse ehkä eniten, sillä kirjoittamassa mukana ovat mm. eläinten käytösneuvoja ja koulutuomari. Mielenkiintoisia postauksia siis lienee luvassa..

Portaaliin liittyminen ei vaikuta sen erityisemmin tämän blogin tulevaisuuteen, vaan kirjoittelu jatkuu samaan malliin kuin tähänkin saakka. Ehkä hieman erilaisempia ja uusia juttuja on luvassa muun muassa haasteiden muodossa? Pysykäähän siis kuulolla ja käykää tutustumassa Blogitalliin! :)

You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.