lotta ,

Kännykkävideoita

11/11/2014 11:29:00 ap. marjo 2 Comments

Laatu ei päätä huimaa, mutta kun näitä on tullut joskus puhelimella filmailtua paremman kameran puuttuessa, laitetaan nyt videot jakoon. Kestolla pilattuja eivät ainakaan ole.. :)

Eilen kesken pihaton siivouksen alkoi ulkopuolelta kuulua "tutum tutum tutum" ja pian Nemo ilmestyi pihaton oviaukkoon häntä tötteröllä ja sieraimet suurina puhisten. Poni vilkaisi minua, heitti uukkarit ja pinkaisi takaisin tarhaan niin että kura vaan roiskui kavioista. Oli pakko kävellä perään katsomaan, mitä siellä oikein tapahtuu. Tämä video on siis eiliseltä poikien leikeistä.Kuten aiemmin kirjoittelin, Nemo sai katsella pitkät tovit kaivurin toimintaa lähietäisyydeltä..Siellä se varsa yksikseen seistä tönöttää..Olen tainnut monesti mainita, että Lotan kanssa maastoillessamme joudumme kohtaamaan joko junia tai moottoritien tai muuta kivaa liikennettä. Nappasin sitten videolle, kun kaksi junaa sattui tulemaan ohi yhtä aikaa. Katsoin parhaaksi tulla selästä alas tähän ohitukseen.Ja vielä yksi tarhasta kuvattu video poikien painileikeistä :)

You Might Also Like

2 kommenttia :

  1. Vau! Kuinka lunkisti tuo poni otti noi junat.. :) mun poni ei tulis lähellekää tuota rataa, saatika että menis juna...

    VastaaPoista
  2. Juu ei taida olla helppo homma, jos ei ole juniin tottunut.. Näitä samoja ohituksia sekä Nemo että Rousku tekivät monet monet kerrat vielä äitinsä kanssa asuessaan :)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.