kuvia ,

Aurinkoa ja pakkasta kehiin

12/28/2015 11:56:00 ap. marjo 10 Comments

Ja arvatkaa vaan, mitä on pakko tehdä, kun keli on hyvä? Tietysti ottaa kuvia! Ilman mitään suunnitelmaa ja ilman mitään varsinaista syytä edes kuvata, näiden kuvafriikkien on vaan pakko ulkoiluttaa kameraa sen kerran, kun keli suosii. Itse asiassa on kyllä tosi kiva jälkeenpäin katsella näitä pelkkiä pönötyskuvia hevosesta. Niistäkin näkee yllättävän paljon, etenkin kun vertailee samantyylisiä kuvia eri vuosilta keskenään.. Suosittelen muitakin kuvaamaan (aikuisia) hevosiaan myös muuten kuin aina ratsastettuina! :)

Olisin halunnut pelkästä hevosesta posetuskuvia, mutta jostain syystä aina kun astuin kauemmas, joko Nemolla pää eksyi ruuan pariin maahan tai varsa käveli minun luokseni. Ne muutamat kuvat, joissa se seisoo yksin, ovatkin taas ihan pöhkön näköisiä. 

Sen kerran kun hevonen on niin nättinä.. Niin mitä ihmettä toi akka tuossa tönöttää hoo moilasena?! 

Kieltämättä joskus olisi ihanaa ottaa ajatuksen ja ajan kanssa jotain erilaisia taidekuvia! Tästä Sirin kanssa haaveillaan molemmat. Vielä kun joskus olisi aikaa, hyvä idea ja motivaatiota järjestää nämä kuvaukset. Niin ja toki myös rekvisiittaa ja hyvä kuvauspaikka ja kuvauskeli. Niitä odotellessa tyydytään näihin perus pönötyksiin molempien osapuolten osalta. 

Olisiko teillä jotain hauskoja ajatuksia, millaisia teemakuvauksia voitaisiin hevosten kanssa toteuttaa? Oikein kunnon viikinki-meininki on yksi oma haaveeni, mutta se vaatisi jo niin valtaisan panostuksen - sekä hevosen että omien varustusten kannalta - joten haaveeksi saa vielä jäädäkin..

Juuei. Kamala kuvakulma ja kamala pallovatta!

Kuvissa olo on paljon helpompaa, kun ollaan ihan nenäkkäin, ja saa keskittyä narun mutustamiseen.

Ainakin toisella on kivaa.

Jokseenkin epämääräistä askellusta raviin lähdössä. Kaikista ravikuvistakin tuli niin surkuhupaisia, että julkaisematta jäivät :D

Tää on hei yllättävän kiva! Nemo on vaan niin suloinen <3

Popille tuli veikkaa ikävä.

Oli tässä sen verran ajatusta, että kunnon rakennekuvan olisin halunnut taas vertailun vuoksi.

Ei saatu rakennekuvaa. Joku tällainen kaulaton ja tasajalkainen möhköfantti kyllä löytyi kameran eteen.

Mitä näistä nyt voi sanoa, hevonen on ainakin ihan itsensä näköinen! Siri otti hyviä kuvia, mutta valitettavasti Nemolle ei ole suotu mallin taitoja.. Työvaljaissa keskittyneenä se näyttää kyllä kieltämättä vallan kivalta ;)

Verrataan nyt kuitenkin vielä sen verran, mitä on tapahtunut kahdessa vuodessa.. Alla on lähes samankaltaisessa kelissä otettu, asennonkin kannalta yhtä "onnistunut" rakennekukkanen eli puolivuotiaan Nemon pönötys. Nyt herralla on ikää 2 vuotta ja 7 kuukautta. On sillä ainakin etu- ja takaosa tasoittuneet suhteessa toisiinsa, jos ei muuta, ehkä otsatukkakin vähän ehtinyt venähtää. Yhtä suloinen tuo vaan on kuin aina <3


You Might Also Like

10 kommenttia :

 1. Mulla on suunnitteilla Trash The Dress-kuvaussessio Stinan kanssa. Hyvää säätä kuvauspäivlle toivotaan täälläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mielenkiintoista :D Kuvia sitten vaan esille!

   Poista
  2. Juu eiköhän ne blogiin eksy :)

   Poista
 2. Sellai mustavalkonen kuva Nemosta valjaat päällä metsässä ois aika nostalginen :D muita ideoita ei tuu mieleen, ainakaa muita kuin kesäisiä. Niitä ei kyllä oikein voi nyt ottaa, vaikka hetki sitten aika lämmintä olikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja vielä tukkireki perään ja paksut nietokset sekä lumiset puut! Ai se olisikin ihana :)

   Poista
 3. Moi! Katoin noita tiedän vanhempia kuvia, millä te ootte tehnyt noihin yhtiin kuviin sen sydämen nemon(?) nenän päähän? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydän on Sirin Rouskulle tekemä, ja en nyt ole ihan satavarma, mutta olisiko tuo sanonut tehneensä sen huulipunalla? :D Ääk, Siri saa tulla korjaamaan jos muistelen ihan väärin..

   Poista
  2. Sydän Popin nenunpääähän on tehty vesiohenteisella kasvomaalilla <3

   Poista
 4. Olisi hauska joskus jos tekidit postauksen epäonnistuneista kuvista:D niitä on niin paras katsella! Olen seurannut blogiasi jo pitempään ja pidän kovasti tavastasi käsitellähevosia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kieltämättä hauska tehdä tuollainen ja on mielessä ollutkin! Siinä olisi vaan hirmuinen työ kerätä kasaan epäonnistuneita kuvia vuosien varrelta.. Puhumattakaan siitä henkisestä tuskasta julkaista kuvia, joissa hevonen näyttää kamalalta ;D Kiva kun olet pysynyt mukana seurailemassa :)

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.