ajo-opetus ,

Pulkkailemassa

1/05/2015 12:42:00 ip. marjo 13 Comments

Edellisen pitkän löpinäpostauksen jälkeen täytetään tämä postaus vain kuvilla näin kiireessä ennen töihinlähtöä :)

Joku saattoikin Facebookista jo huomata, että Nemo sai miun vanhemmiltani joulurahjaksi shoppailurahaa, ja minähän sitten heti menin ja tilasin herralle ahkion perässä vedettäväksi. Malli löytyy täältä: http://www.greentrail.fi/tuote/ahkio-winter-sled-koko-xl/6417512510936/ Ahkio saapui Matkahuoltoon noudettavaksi muutamassa päivässä, ja tänäpä lumien jälleen peitettyä maan, pääsi pikkumies sitä ensimmäisen kerran testaamaan. Eipä tuo taas ollut millänsäkään, vaikka ahkio piti välillä melkoista rahinaa kivien sattuessa alle auratulla tiellä.

Poikien käytös tarhassa kertoo paljon hevosten luontaisista tarpeista ja mielihaluista.. Niillä on nyt kaksi vapaata pyöröpaalia heinää molemmissa päissä tarhaa. Vaan silti ne viettävät päivät pitkät kuopsuttamalla lunta maasta ja nyhtävät turvallaan jäätynyttä ruohoa hangen alta. Käyvät ne toki välillä heinääkin syömässä. Kiia innostui auttamaan poneja kaivamisessa ja kuopsuttaa itsekin ruohoa esiin hangen alta ;)

"Hei taas me saatiin tällainen pieni johtaja meiän laumaan, taidankin seurata sitä!" Käskettiin kyllä likka pois konttaamasta sieltä hevosen edestä, oli sen verran hasardin näköistä touhua..

Zeldakin sanoi painavan sanan asiaan!

Kerrankin taivas näyttää kuvassakin siltä miltä livenä. Aurinko on nousemassa..

Pieni hoitaja innokkaana hommissa.

"Äiti apua, mitä tää tekee mulle!?"

"Jaa se haluaakin vaan suukotella, tää onkin kivaa.." Pus pus.

Hei kuuraparta...

Ja näin se pieni orhi tallustaa tärkeänä työssään.

Henkilöauto peräkärryn kanssa ohitti meidät takaapäin kapealla tiellä. Nemo vaan seistänökötti tyynenrauhallisena paikoillaan, vaikka peräkärry meni ohitse kylkeä hipoen :)

Keskittynyt varsa pakkasauringon kultaamana.

Ei mitenkään järin edustava kuva, mutta tästä taas huomaa, kuinka etu- ja takapää ovat edelleen kuin eri hevosista. Ehkä se vielä joskus alkaa tasoittua..?

Pretty Boy  ♥

You Might Also Like

13 kommenttia :

 1. No ompas Nemo hienona! :) Ainakin pyöreämmässä kunnossa kuin viime kesänä, hyvänä asiana siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin! Se sai jo ihan muutamassa viikossa silminnähden massaa lisää muuton jälkeen :) Oikeastaan tuo roikkomaha on ainoa, joka paljastaa, että se on koskaan niin kuivassa kunnossa ollutkaan.. Se on vielä kesältä muistona, ja varmaan menee aikaa ennen kuin nouseekaan.

   Poista
 2. Hienosti Nemo vetää pulkkaa, fiksu poni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei kyllä mikään tunnu hetkauttavan :)

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia taas! :) Oliko tuo ahkio hyvä? Itse olen etsinyt tuon tapaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ainakin näin ensitestauksella hyvältä vaikutti!

   Poista
 4. Hienosti näyttää menevän! Olen jo pitkään seurannut blogianne ja sitä on mahtava seurata ku teette niin paljon kaikkea hevosten hyväksi ja niiden kanssa! Jatkakaa samaan malliin. Onnellista vuotta 2015 teille (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonnaaaa!! Onnellista uutta vuotta myös sulle, Oskulle ja Papalle ;)

   Poista
 5. Ihania kuvia ihanasta Nemosta! :) Ja toi kuuraparta-Fiona! :D Hymyssä suin lueskelin tätä postausta näin junamatkalla tallille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että oli jotain heppatekemistä matkallakin :D sää oot kyllä reipas kun jaksat kulkea tuota matkaa tallille, ei voi kun hattua nostaa :)

   Poista
 6. Joo, näitä heppajuttuja on aina kiva lueskella. :) Mut eihän tuo matka ole edes paha, kun töistä pääsee tallille vajaassa tunnissa ja kotoa vähän nopeammin kätevästi yhdellä bussilla. Sitäpaitsi tänään menin vaan kattelee kaverin tuntia - eipä sitä maanantai-iltana parempaakaan tekemistä ole kuin seistä kentän laidalla 12 asteen pakkasessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sää oot tosiaan pahemman luokan (heppa)höperö <3

   Poista
  2. Heh, niin mä taidan olla..höperö mikä höperö^^

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.