ajo-opetus ,

Aikainen lintu madon nappaa

11/04/2013 07:11:00 ip. Siri 12 Comments

Lue otsikko: Aikainen akka ponin laahan eteen nakkaa.



Eilen aamulla oltiin Rouskun kanssa virkkuina liikenteessä. 
Minä olin hyvällä tuulella, poni oli hyvällä tuulella ja taisi tuo meidän talliukkokin olla tyytyväisenä uuden uutukaisen kameransa takana.


Usva verhon takaa lompsii poni keltainen,
perässänsä laahaa vetää, on se kultainen.
Kaikkensa se aina antaa, tekee parhaansa,
palkinnoksi pääsee herra, kotitarhaansa.



Rohan toimii takaa-ajossa tosi kivasti. On mukavasti tuntumalla ja kuulianen. Toki välillä mennään tietä pitkin kuin serpentiininauha -mennäkö oikealle vai vasemmalle? Napatako ruohotupsu hammaslomaan vai ei? Pysähtyisikö vain nuuskuttelemaan luonnonkauneutta ja tienviereen tuotuja pöllejä vai kuuluisiko tässä kohtaa nyt laittaa töppöstä toisen eteen? Näää, katsellaan noita oravia hetki ja tehdään taas sitten. Rohan on sellainen kaunosielu ja minä luultavasti hajamielisin haaveilija jonka maa päällään kantaa. Se saa niin paljon multa anteeksi, mutta miettikää vaan kuinka paljon anteeksi mä saan siltä!! Moni hevosihminen antaisi niin noottia meidän maleksinnasta ja melkein kuulen heidän heristävät sormensa, mutta hei katsokaa mihin me ollaan tultu! Mun mielestä aika hieno taival kahdelta haahuilijalta, vaikka itse sanonkin...


You Might Also Like

12 kommenttia :

  1. Hieno Rohan!

    (Mä niin näen oman varsani - siis sen isomman - hyperventiloimassa mm. tuota postilaatikkorivistöä. Tuosta perässä tulevasta vehkeestä en ees halua haaveilla, heh... :D)

    VastaaPoista
  2. Hih, tämä postiloota rivistö on haukottu tutun turvalliseksi jo kaksi vuotta sitten :)

    Laahakin oli parin kerran pikku säpsähtelyjen jälkeen tuttua kauraa, mutta annas kun kaivat koppakärryt esiin. Rohanin mielestä sen aisat muistuttavat erehdyttävästi norsun syöksyhampaita jotka ovat hetkenä minä hyvänsä valmiita uppoamaan sen keltaisiin kylkiin kiinni!!

    Hevoset on :)

    VastaaPoista
  3. Voiku Rohanista on tullu komee(: Ei uskois noin nuoreks on niin fiksu mies kasvanu siitäki jo, ainki ku vertaa omaan taulapäähän (joka reippaasti vanhempi). Meijän herra ei meinaa millään tajuta ajohommien jujua :D varsinkaan kun ne norsun syöksyhampaat köytetään kylkiin kiinni ja sitten sanotaan, että pitäisi vielä nätisti mennä :D

    VastaaPoista
  4. Rohan on kyllä edistynyt tosi nopeesti ja hienosti :) Vau!

    VastaaPoista
  5. Pistipäs nämäkin kommentit (Jenny ja Pauliina) hymyilyttään tätä akkaa :) Ihanaa saada ihanaa palautetta ja vielä ihanempaa on kuulla, että näitä "taulapäitä" on muitakin. Teillä ainakin Jenny on saatu ne syöksyhampaat jo kiinni sinne kylkiin. Meillä moinen ei tulis vielä kuuleviin korviinkaan (täytyykin siis varmaan laittaa pumpulipallot korviin josko se sillä menis) *toiveajattelua*

    VastaaPoista
  6. Huhhuijjaa miten hieno ulkoasu! Kukas tämmöisen on taiteillut? :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi, kiitos, miehän sen väkersin. En ole kyllä itse lainkaan niin tyytyväinen, hurjan sekava tästä taas tuli.. Joten muutoksia on varmaan vielä luvassa, kunhan ehdin toteuttaa :)

    VastaaPoista
  8. Upeen näköinen heppa!
    Olen lukenut blogia viimeksi kesän alkupuolella, ja jösses mikä harppaus on tänne asti tultu! Roppishan näyttää ihan oikealta hevoselta, kulkee kauniisti ja kuuliaisesti, eikä koko harjoitus ole enää pelkkää varsan haahuilua :D Loistavaa! Eikä korvanlotkautustakaan Millekään maastossa!

    Uskon, että äärimmäisen jämäkkää otetta tärkeämpää on hevostaidossa uuden oppimisen halu sekä rento asenne, jotka teillä ainakin näyttävät olevan hallussa :) Ei siis mitään pahaa haahluilijoissa, varsinkaan kun ponin ja omistajan luonteet sopivat noin hyvin yhteen!

    VastaaPoista
  9. Voi Plegis sentään! :)
    Yksi ihanimmista kohteliaisuuksista ikinä
    *ponin ja omistajan luonteet sopivat noin hyvin yhteen*
    snif, kiitos!!!

    VastaaPoista
  10. Oon ilonen jos osuin oikeaan ja vielä ilahdutinkin :) Kerroin vain minkä ulkopuolisena olen kehityksenne varrella nähnyt :)

    VastaaPoista
  11. Ja kyllä Siri sen kehityksen eteen töitä on tehnytkin :) Paljon tässä on matkan aikana opiskellut - ei pelkästään poni vaan myös omistajansa, ja se näkyy!

    VastaaPoista
  12. Kiitos Marjoseni :)
    kyllä kiitos kuuluu pitkälti myös sinulle kun oot mua aina auttanut ja neuvonut <3
    Ilman sua olisin toivoton tapaus ;)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.