hevoskuvaus ,

Yhteiskuvia

5/18/2016 12:37:00 ip. marjo 3 Comments

1.

Päivä Nemon synttäreiden jälkeen suoritettiin vielä toinenkin varsinainen kuvausreissu tallille. Tai oli tämä samalla enemmänkin, kun Fantin (Tähtisafiiri) omistaja Emilia saapui tervehtimään meidän vuonopoikiamme. Olen pari kertaa käynyt Fanttia katsomassa ja viimeksi kuvaamassa - oli tarkoitus tehdä näistäkin kuvista oma postauksensa, mutta eipä taas ollut aikaa. 

Fantti on Nemon ikäinen aivan ihastuttava ic-tamma, itse asiassa jopa luonteeltaan hyvin paljon Nemon tyylinen. Emilian kanssa meillä taas on pitkälti samankaltaisia ajatuksia hevosenpidosta ja koulutuksesta, joten tämä tuttavuus on ollut kaikin puolin antoisa :) On se hauskaa kuinka nettimaailman kautta syntyy uusia kontakteja, itse kun ajelen tuosta Fantin ohitse lähes päivittäin tallille mennessäni, enkä varmasti tietäisi koko hevosesta mitään ilman Emilian blogia!

2.

Meillä oli varsin pikainen käynti poikien luona, joten ajattelin hyödyntää tämän ajan yhteiskuvien merkeissä. Pelto tosiaan oli tarkoitus kyntää pian, joten hyvät taustatkin olivat poistumassa piakkoin. Piti hyödyntää tämä mahdollisuus vielä ennen pellon kyntämistä.

3.

4.

Sen kummemmin suunnittelematta ja pienellä kiireellä yritin töiden jälkeen saada itseni pikaisesti ihmisen näköiseksi ja kiiruhdimme tallille. Onneksi aurinko pilkahteli sen verran pilvien lomasta, että saimme kauniin vastavalon osaan kuvista. Jotenkin tuo vastavalo on vaan aina ollut oma suosikkini ja haluan sitä kuvissa hyödyntää. 

5.

6.

7.

8.

Nemo ei ollut mitenkään erityisen yhteistyöhaluinen kuvattava herkullisten ruohomättäiden keskellä (ikään kuin sitä vihreää ei riittäisi 247 syötäväksi!?), mutta onneksi saimme yhdeltä tallin hevosista sekä Emilian puhelimen youtube-hirnunnasta apua pään ylhäällä pitämiseksi :D

9.

10.

11.

Nämä kuvat on otettu Canon 7D-rungolla sekä 300mm F4 is usm L -linssillä. Emilialle suuri kiitos kuvista! :) Mikä oli suosikkisi?

You Might Also Like

3 kommenttia :

  1. Tulipa näistä kivoja, siihen nähden kuinka outoa oli yrittää taas keskittyä kameran takana. Olette ihana pari <3 Otetaan pian uusiksi, oli mukava vierailla teidän heppojen paratiisissa :)

    VastaaPoista
  2. Kaikki on niin ihania kuvia, että en osaa valita. On ihanat maisemat siellä! :D

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.