erikoispostaus ,

Iskän vai äiskän poika??

4/22/2017 12:00:00 ap. marjo 10 Comments


1. Näytetäänkö me samalta?

2. Vaiko sittenkin me?

Siitä lähtien kun Nemo syntyi, olen bongannut siinä yhtäläisyyksiä sekä isänsä että äitinsä kanssa. Nyt kun herra itsekin alkaa olla aikuisen hevosen mitoissa, on sitä entistä hauskempaa verrata omiin vanhempiinsa!

Minun silmääni moni asia Nemossa on täysin kuin isällään, kun taas toiset seikat on selvästi peritty äidiltä. Mutta silti esim. sen ilmeissä ja päässä yleensäkin erotan tasaisesti molemmat vanhemmista. Samaa totesi isän omistaja, kun Nemon viime syksynä livenä näki, että alkuun katsoi ihan kuin Rolle olisi kävellyt pimeästä aitasta esiin. 

Kumpaan sinä näet enemmän yhtäläisyyksiä, ja onko joku asia, jonka yhdistää selvästi toiseen vanhemmista? 

Vertailukuvia Lottaan tuli huomattavasti vähemmän, mutta toisaalta niitä on blogi pullollaan, joten aineistoa kyllä löytyy ;)

3.

4.

5.


6.

7.

8.

9.

10.


11.

12.

13.


14.

ps. Kai tunnistat kaikista kuvista, missä esiintyy Nemo ja missä jompi kumpi vanhemmista?

You Might Also Like

10 kommenttia :

 1. Paljon löytyy samaa molempien vanhempien kanssa :)
  Näitä kuvia katsellessa tuli mieleen, että mikä Nemon rakenteessa/tyypissä sitten ei ollut riittävä jalostuskäyttöä ajatellen? Vuonohevonen ei ole itselle sillä tavalla kovin tuttu, että osaisin esimerkiksi tuosta Nemon ja isänsä talutuskuvasta katsoa, mikä on "se juttu", mikä Nemosta puuttuu. Ihan mielenkiinnosta siis toivon tästä postausta! Vaikka kuviin piirrettyjen nuolien kanssa, jotta tyhmempikin tajuaa :D

  VastaaPoista
 2. ps. Kai tunnistat kaikista kuvista, missä esiintyy Nemo ja missä jompi kumpi vanhemmista?

  Vaikka blogia olenkin seurannut kauan niin en kykkä tunnista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, on heissä sitten ilmeisesti samaa näköä :D

   Poista
 3. Isän silmät ja äidin huulet on kyllä Nemolla! :D

  VastaaPoista
 4. mä olen kanssa miettinyt just sitä paljon et mikä se juttu Nemossa sitten on pielessä ettei voi käyttää jalostukseen. Olisi kiva jos siihen saisi vastauksen vaikka erillisellä postauksellakin. :)

  VastaaPoista
 5. Nemo on:
  1. oikealla, 2. vasemmalla, 3. oikealla, 4. ylhäällä, 5. ylhäällä, 6. oikealla, 7. vasemmalla, 8. alhaalla, 9. vasemmalla, 10. vasemmalla, 11. alhaalla, 12. vasemmalla, 13. alhaalla, 14. oikealla. Kai edes jotkut meni oikein!? :D

  VastaaPoista
 6. En tunnistanut kuin muutamasta hassusta kuvasta, jotka muistin tai pystyi Nemon iän perusteella arvaamaan :D Eli on paljon samaa näköä!

  VastaaPoista
 7. Onpa hauska idea vertailla! Ehkäpä matkin idean.

  Täytyy sanoa, että minä en näistä kuvista erottanut muista kuin kontekstista, mikä hevonen missäkin kuvassa on. Eli en todellakaan erottanut, missä on Nemo ja missä jompi kumpi vanhemmista. Minusta vanhemmatkin ovat ihan samannäköisiä. Minun on vaan jotenkin tosi vaikea erottaa vuonohevosia toisistaan.

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.