erikoispostaus ,

Fantasy Sapphire fantasiakuvissa

5/01/2017 12:13:00 ip. marjo 2 Comments


...tai ainakin sellainen fiilis minulle tuli näissä kuvauksissa! Emilia ja Fantti alkavat olla jo säännölliset vierailijat täällä blogin puolella, ja hyvä niin, kun ei Emilia enää Fantin omaa blogia ole hetkeen pitänyt pystyssä. Tiedän varmasti, että moni teistä luki myös Tähtisafiiri-blogia aikoinaan ja katselee mielellään tuoreita kuvia Fantista?

1.

Olin jo aiemmin katsellut paria metsikköä Fantin tallin lähistöllä sillä silmällä, että niissä voisi saada aika kivoja kuvia. Nyt kun Emilia ompeli itselleen ihanan ratsastushameen, niin pitihän tämä suunnitelma toteuttaa!

Sovittiin treffit suoraan kuvauspaikalle, Emilia ratsasti Fantin sinne ja minä kurvailin mukavasti autolla paikalle. Oli muuten hiukka upean näköistä, kun metsätiellä ajelin ratsukon perään. Ensin Emilia ravasi auton edellä ja nosti vielä laukankin. Musta hame vaan heilui tuulessa Fantin pyllyn päällä. Laukan jälkeen hän pysäytti hevosen ja käänsi sen sivuttain keskelle tietä. Minulle tuli ihan fiilis kuin olisin jossain fantasiaelokuvassa jahtaamassa kyseistä ratsukkoa, kun se yhtäkkiä kääntyykin vastaan ja tukkii tien upealla olemuksellaan. Takaa paistava aurinko vielä kruunasi näyn. Olisin kyllä lähtenyt karkuun jos jossain leffassa olisi oltukin :D

2.

Sopivan kuvauspaikan löytämisessä oli kyllä haastetta. Missään ei tuntunut olevan sopivaa taustaa ja riittävästi tilaa kuvien ottamiseen. Minulla oli koko kuvauksen ajan sellainen olo, etten saanut yhtään oikeasti hyvää kuvaa tai sellaisia, mitä olisin halunnut saada. Olinkin positiivisesti yllättynyt, kun aloin käydä kuvia läpi. Kyllähän näistä nyt jotain tuli kuitenkin?

3.

Emilia ja Fantti kyllä edustivat, sitä ei voi kieltää! On tämä niin ihana pari muutenkin. Fantti on nyt opetellut temppuna pystyynnousun alkeita. Temppu on vielä hyvin alkutekijöissään, eikä sitä ole vielä yleistetty vieraisiin ympäristöihin. Super hienosti tamma kuitenkin tsemppasi, kun Emilia siltä pyysi etujalkojen nostoa. Alkuun neiti oli ihan ihmeissään että siis mitä, mutta kun tajusi jutun juonen, olisi se tarjonnut pystyynnousua jatkuvalla syötöllä ;)


4.

5.

6.

7.

8. Kieli :D

9.

10.

11. Tästä olisi tullut kiva, kun aurinkoa olisi saanut vähän vähempi mukaan..

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.


21.

22.

Löytyikö kuvista suosikkia? Oletteko te harrastaneet fantasia- tai muita teemakuvauksia hevosten kanssa? Laittakaa linkkiä jos on kuvia olemassa, olisi kiva katsella ja saada vinkkejä tuleviin toteutuksiin!

Kuvauskalustona toimi perinteiseen tapaan Canon 7D + 70-200mm F2.8 L is usm

You Might Also Like

2 kommenttia :

  1. Suosikki on ehdottomasti numero 13! :)

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia kaikki, eihän näistä voi lempparia päättää! Suunnitelmissa olisi ensi kesänä ottaa vähän erilaisia kuvia hevosten kanssa inkkariteemalla! Saa nähdä mitä siitä tulee... :)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.