elsa ,

Nemollekin Pullaa

10/22/2017 10:53:00 ap. marjo 0 CommentsVoihan vesisade sentäs! En taatusti ole ainoa hevosenomistaja, jolle nämä kelit ovat aiheuttaneet astetta enemmän harmaita hiuksia. Ei sateessa mitään muuta vikaa ole, mutta pohjat. Kuraa ja kuraa ja kuraa, silmänkantamattomiin kuraa. Meillä on vielä varsin onnekas tilanne sen suhteen, millaisissa tiloissa hevoset asuvat, mutta kyllähän nämä sateet silti huomattavia haasteita aiheuttavat.
Voisin kirjoitella vaikka kuinka ja paljon viime viikkojen kuulumisia, sillä olen käytännössä asunut tallilla jonkun aikaa. Tekemistä on riittänyt vaikka muille jakaa. Suurin urakka on nyt onneksi takana ja hevoset siirretty "talviteloille". Hetken aikaa niillä onkin super mahtavat oltavat, kunnes kura taas valtaa uudet kulkureitit. No on senkin jälkeen, mutta kyllähän pakkanen ja lumi saisivat nyt pikapikaa laskeutua maahan! *epätoivoinen naurunpurskahdus*
Eipä tiedä nuori herra, mihin on menossa..

Ponejaaaaaa

Ei oteta kuitenkaan tähän sen enempää tämän hetken kuulumisia, vaan palataan taas muutama viikko taaksepäin siihen hetkeen, kun Nemo pääsi tutustumaan Pullaan! Ori-Nemo olisi varmasti kirjaimellisesti halunnutkin Pullaa, mutta ruuna-Nemo valitsisi minkä tahansa syötävän version pullasta ponin sijaan ;) Nemosta on kyllä tullut niin totaalisen ruuna kuin olla voi, kesäreissulla Yli-Tokolla se oikeastaan vasta kunnolla selvisikin. Kotioloissahan Nemo on aina ollut kuin ruuna.

Nappasin molemmat hevoset tarhoistaan suoraan kentälle, joten he eivät nyt varsinaisesti ihan kuvauskunnossa olleet. Nemon mielestä Pulla oli ihana ja mielenkiintoinen, mutta Pullan mielestä Nemo ihan turha ja tylsä. Sen sijaan kentän aitojen alta pilkottavat ruohotupsut tuntuivat huutavan pikkuponia luokseen..


No mutta kukas sää sitten olet?

Pari kertaa Pulla vinkaisi ja potkaisi kohden, siinä se draama sitten olikin.

Kauhee kun Nemosta tuli ison näköinen... :D

Välillä vähän innostuttiin spurttaamaan. Tai siis aina se hetki, kun sain Pullan pään ylös ruohotupsuista.

Hihihi.

Nemon "mitä *piip* täällä taas tapahtuu" -ilme.

Tätähän se oli koko ajan.. Pulla söi ja Nemo nuuhkutti.

Tai no, pukkeja lenteli taas ihan kiitettävät määrät.

Ei hitsi vie minkä huippukivan lelun joku on jättänyt kentälle!!

Se lentää!

"Äiti saanko mäkin oman sateenvarjon, saanko saanko??"

Tuolla se pikkupulla kirmaa edessä, perään!

Pakollinen toimenpide.

Lentävä voipulla! :'D

Välillä innostuttiin ihan kimpassa.

Tutustumishetki jäi vähän lyhyeen, kun kentälle oli muuta käyttöä. Vaan eipä noissa nyt juuri tutustumista ollutkaan.. Kaikkien tallin shettisten kanssa meinasin Nemon laittaa tuttavuutta tekemään, joten näitä irtojuoksutuskuvia on luvassa vielä neljän pikkuponin verran, jee <3

Nää töyhtöpäät on ihan parhaita! Instasta löytyy videonpätkäkin kaakattavista kaveruksista :) 

Ja siinä pari shettistammaa kera reippaiden kuskiensa.

Helmi-vuohi bongasi ponin heinäapajat.

On syksyssä puolensa.. Aina silloin, kun ei sada tuutin täydeltä vettä.

Koirat näyttävät tältä joka päivä tallikeikan jälkeen. Tai oikeastaan vähän pahemmiltakin.

You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.