hiihtoratsastus ,

Ensimmäinen (ja viimeinen kerta?) talven ykkösharrastusta

1/04/2012 10:01:00 ip. marjo 2 Comments

Jeeeee, mie pääsin hiihtoratsastaan! Lunta oli vähänlaisesti ja vettä satoi suoraan linssiin, mutta on tuo silti vaan niin parasta. Yhtään kivaa ei kyllä ollut se, että vähän väliä meinasi sukset tökkiä, mutta pystyssä pysyin kuitenkin.

Pitkästä aikaa otin koiratkin mukaan tallille, saivatpa nekin kunnon lenkin. Ennen hiihtistä kävin yksinäni pellolla ratsastamassa, koirat saivat juosta siellä vapaina mukana. Niukasti lumisella, pehmeällä ja epätasaisella pellolla oli vaan niin älyttömän huono ratsastaa, ettei siellä kauaa viitsinyt rämpiä.. Soitinkin siis Heidin Lotalle kuskiksi, ja siirryin itse suksille ;) Koirien kanssa en pysty selästä käsin maastoon lähtemään, kun ei Fionaa uskalla pitää vapaana tässä asutuksen lähellä. Enkä taitaisi Zeldaakaan pitää, jos tulee koiria tai autoja tai mitä vaan vastaan, parempi se on kuitenkin ottaa hanskaan. Suksilta tämä onnistuu, ja osan matkasta Fiona oli miun vyötärölläni kiinni.

Rouskukin siellä vilahtaa videon lopussa :) Ihmettelemässä pitkin tallin käytävää kipitteleviä mustia karvakasasoja..

You Might Also Like

2 kommenttia :

  1. Näytti hauskalta menolta. :) Teillä on varmaan hepat tottuneet haukkuviin koiriin kun sellainen tuolla mukanakin oli. Tahvo tuntuu olevan aika jännittynyt kun jostain kaukaakin kuuluu koiran haukku kun ollaan jossain menossa. Pitäisi treenata jollain haukkuvalla koiralla ensin kentällä jos se siitä tottuisi. :) Tahvo on niin kaupunkilainen ollut, ettei rekat hetkauta, mutta koiria ja metsästäjiä, iik! :D

    VastaaPoista
  2. Lotta nyt on tottunut aika lailla kaikkeen :) Hevosten omistajilla on myös aina ollut koiria, ja etenkin saksanpaimenkoira joskus kovasti yritti hevosia tarhassa paimentaa. Ovat siis vallan hyvin siedätettyjä. Paitsi nyt varsa, ja välillä ollaankin pidetty koiria tallilla mukana. Miun pikkukoirani nostaa hirmuisen metakan, kun hevoset liikkuvat, siinähän saa varsakin kuunnella.. :) Lisäksi tuossa lähitaloissa on paljon koiria, jotka huutavat aidan takana kuin syötävät, kun hevosten kanssa mennään ohi. Eipä nekään enää tunnu hetkauttavan.

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.