hevoskuvaus ,

Rouskun luona

7/13/2012 07:27:00 ip. marjo 0 Comments

Tammelan kylän kovin jätkäporukka!
Heti kun oltiin saatu Lotta kotiin, mehän otettiin ja lähdettiin Sirin kanssa lumpustelemaan Forssan nurkille. Kuka nyt Lottaa jaksais muka kattella..? Noei, kyllä Siri ja Lara kävivät heti seuraavana päivänä heittämässä pienen maastolenkin, Lara pääsi pitkästä aikaa hevosen selkään. Täytyy taas aloitella rauhassa Lotan liikutukset, kun toinen on saanut kuukauden vaan olla ja syödä. Eipä tuolla ole kenkiäkään jalassa tällä hetkellä, joten jo sekin rajoittaa liikutuksia. Meillä kun maastot ovat hyvin pitkälti pelkkää soraa, kivimurskaa tai asvalttia... On Lotta kyllä joskus ollut tarkoituksella hyvinkin kauan ilman kenkiä, mutta parempi niiden kanssa.

Kuka taluttaa ja ketä??
Bimille halit. Kuten myös kaikille muille poneille - pitkän tauon jälkeen...

Forssaan suunnattiin juuri eilen, kun sattuman kautta tarjoutui oiva tilaisuus päästä tapaamaan kauempana asuvaa ystäväämme Viiviä ja Viivin ihanaa vuonistammaa Lineä. Line tuli miulle tutuksi jo vuosia sitten, kun kävin Viivin kanssa pariinkin otteeseen katsomassa tammaa jo ennen sen ostoa. Ja toki nyt myöhemmin on tavattu lukuisia kertoja. Näin voivat hevoset kiskoa yhteen monen sadan kilometrin päässä asuvia kaveruksia! Vihdoinkin Viivi teki päätöksen astuttaa tammansa, ja eilen tuo saapui samaiselle vuonohevostilalle, missä Rousku majailee. Oliko siis enää paljon muita vaihtoehtoja, kuin kaasutella kohti Forssaa! Kolme kärpästä yhdellä iskulla: Rousku, Viivi ja Line :) Ja mikä parasta, ensi kesänä meillä on toivottavasti molemmilla ihanat pienet karvapallerot kasvamassa!


Rouskun tapaamisesta vasta taukoa on ollutkin, vähän on tämän parin kokoero kasvanut :D
Hellien ja rakastavien käsien kosketus 
Vuoniskuvaajan arkipäivää...
Jos joku on utelias, niin vuonis. Kovasti yritetään tässäkin antaa ohjeita kuvaajalle!
Kaunis Line nautiskelee vapauden riemusta laitumella.
Tänään käytiin heittämässä kärrylenkki Lotan ja Bimin kanssa. Aikaa tai matkaa en edes huomannut katsoa, radanvarressa käveltiin luultavasti vajaa tunti. Ja todellakin käveltiin koko matka, tekee hyvää sekä Lotalle että Bimille. Lenkin jälkeen pääsi (lue: joutui!) Bimi-poni pyykille, kun puunattiin herra ensin tallin käytävällä ja lopuksi suihkuteltiin pihassa. Larakin osallistui ahkerasti pesuoperaatioon, on se kiva, kun likka on vielä siinä iässä, että haluaa jatkuvasti auttaa ja tehdä kaikennäköistä tallilla. Aina ei vaan tiedä, onko avusta enemmän hyötyä vai haittaa... :D

Huomenna Teivoon, see ya!

You Might Also Like

0 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.