kuvia ,

Vuonisvauvva tulossa!!

7/07/2012 09:39:00 ap. marjo 4 Comments

Ihania loistavia upeita uutisia: Lotta on eilen ultrattu tiineeksi!! Ensi kesänä saamme talliin jälleen pienten kavioiden kopsetta pörröisen tissiä lutkuttavan vauvaponin muodossa. Olen niiiiin onnellinen tästä uutisesta!

Nyt vaan toivotaan, että kaikki sujuu hyvin loppuun saakka :) Niin vaan tuli 20-vuotias tamma kantavaksi yhdestä kerrasta, ei mitään ihan turhia hevosia nämä vuonikset, hih. Älkääkä siis poistako Rouskutellen!-blogia varsablogienne kategoriasta, vaikka Rousku-mies alkaakin olla jo nuori herra varsavauvelin sijaan :D

Tätä näkyä odotellessa... ♥ Tällä kertaa vaan toivotaan tammaa, jookos Lotta?!

You Might Also Like

4 kommenttia :

  1. Hei
    Odottamisen iloa! ONNEA matkaan et vuonis varsa olisi keväällä Lotan päivänsäteenä.
    Onnea ja
    Hyvää kesää teille/Helena

    VastaaPoista
  2. Kiitos Helena! Taisipa varsa olla ennemminkin minun päivänsäteenäni kuin Lotan :D Kaunista varsaa odotellaan, kun molemmat vanhemmatkin on niin nättejä kuin vuonis voi olla, komean orin olet kasvattanut meille isukiksi, kiitos tästä!

    VastaaPoista
  3. Onnea! Tiedätkö moneltako nuo näyttelyt joihin tekin olette menossa. Niin moneltako ne alkavat lauantaina? :) Kiitos jos autat, sillä en löytänyt mistään aikataulutusta :D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi, ihan kuin jostain olisin lukaissut, että forestit alkavat kymmeneltä..? Varmaan muilla roduilla ja Hippoksella on omat aikataulunsa, joten en osaa sanoa, monelta ensimmäiset kehät mahtavat aloittaa. Eikö rotuyhdistyksien sivuillakaan ole mitään aikatauluja? Vuonot on tosiaan Teivon näyttelystä peruttu..

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.