hevoskuvaus ,

Vuonohevosten koulu- ja estemestaruudet 8.-9.9.2012

9/06/2012 03:44:00 ip. marjo 1 Comments

Lähtölistat on julkaistu ja löytyvät täältä: http://www.vuonohevoset.com/mestaruus2012koulujaeste.htm


Uskomattoman paljon ratsukoita koulupuolella, mestaruusluokassa jopa 19 lähtijää, hui! Ja olipa kiva bongata listalta täysin uusia nimiä, joita ei aiemmin ole kisoissa näkynyt. Kuten esimerkiksi meitin Loppakorva.. Vielä pitäisi raapustaa Lotasta esittely kuuluttajalle luettavaksi radan aikana. Kauhean vaikea miettiä, mitä tuosta nyt haluaisi kertoa. Pian täytyy kuitenkin pähkäillä!

Anna käy vielä tänään ja huomenna Lotalla treenaamassa. Parin viime viikon treenit on nyt tosiaan menneet täysin penkin alle noiden jalkaongelmien vuoksi, mutta ainakin tällä haavaa näyttää, että kestäisi kisaamisen. Jännitetään nyt vielä pari päivää, alkaako oireilla raskaammasta koulutuuppauksesta..

Toivottavasti kisoihin on tulossa paljon myös yleisöä! Iloista kisamieltä ja tsemppiä kaikille osallistujille, niin saadaan aikaiseksi yhtä mukavat kisat kuin aina aiemminkin :)

(ps. Kaipailen kisojen jälkeen kuvia myös yhdistyksen käyttöön, sillä en itse pysty lauantaina kuvaamaan juuri laisinkaan... Tulkaapa siis kuvaajat kameroinenne paikalle. Kuvia viime vuoden mestaruuksista voi katsella täältä: http://jauhokuono.kuvat.fi/kuvat/Kuvat+2011/Vuonohevosten+mestaruuskilpailut/)

You Might Also Like

1 kommentti :

  1. Mä ainakin yritän kuvailla mitä ponien hoidoilta kerkeen! :) Toivottavasti sää suosii!

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.