Ei tän ihan näin pitänyt mennä...

7/05/2013 10:10:00 ip. marjo 5 Comments

Siitä oli tarkoitus tulla valkoinen. Valkoiset sivut on hienoja. Monesti tyylikkäitä. Joskus ehkä hieman tylsiä, mutta jos toteutus ja teema ovat sopivia, saa valkoisesta ulkoasusta todella kauniin. En ole ikinä tehnyt valkoista ulkoasua millekään sivuille. Haluaisin kyllä.

Tyhjän paperin ongelma. Se iskee näemmä myös tietokoneella. Pelkkä vitivalkoinen "kuva" kuvankäsittelyssä. Ja sille pitäisi piirtää. Kuin huomaamatta siihen syntyy tausta.. "Jos mä vähän vaan kokeilen. En mä jätä tätä. Mitenköhän muuten toimis jos..." Ja hups, ulkoasulla on tausta valmiina. Tyhjän paperin ongelma ratkaistu!

Niinhän siinä meni sitten kaikki muutkin suunnitelmat uusiksi. Siisti ja selkeä. Yksinkertainen. Hah. Ei sydämiä... Tuplahah :D En mä vaan näköjään osaa. Paperilla (ihan oikealla sellaisella) oli hieno suunnitelma valmiina, mutta toteutus on taas kerran jotain ihan muuta! Ehkä vielä joskus... Siihen saakka - koittakaa kestää.

Pääasia taisi kuitenkin olla se, että vihdoin pieni neppariponi sai myös oman sivunsa mukaan. Kovin paljon siellä ei vielä asiaa ole, mutta eipä ole ponilla ikääkään, joten toistaiseksi hyvä näin :)

You Might Also Like

5 kommenttia :

  1. Sie oot todella hyvä tekemään ulkoasua ! Neuvvotko hieman, miten saat esim, sivujen " kuvat" ? JKa olisi kiva jos toteuttaisit josksu vinkkejä ulkoasuun yms. Todella ihana ulkoasu ja olenkin varmaan joskus kysynyt, mutta teetkö muille ulkoasuja ?

    VastaaPoista
  2. Aivan todella ihana ulkoasu taas kerran!:) millä ohjelmalla taiteilet?

    Voisitko tehdä joskus semmoisen postauksen, jossa neuvot tekemään ulkoasun? Teet ihan suuuper hienoja ulkoasuja!!!:)

    VastaaPoista
  3. Tää on kyllä hieno ulkoasu!
    Ehkä vähän sekava, mutta muuten pidän siitä kovasti! :--)

    VastaaPoista
  4. Te, jotka kyselitte neuvoja blogin suhteen; kannattaa käydä katsomassa tämä blogi: http://bloggerpulmia.blogspot.fi/

    Sieltä löytyy ohjeita moniin kysymysiin bloggerin suhteen:)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.