ajo-opetus ,

Rohan töissä ennen kesälomia

7/12/2013 01:00:00 ap. Siri 1 Comments


Mulla on ollut ihan mega ikävä mun pientä pyrstötähtistä vuonoponiani eikä asiaa yhtään auttanut se, että viikonloppuna latasin Marjon koneelta tuhatpäin valokuvia omalle koneelleni joiden päätähti oli kukas muu kuin herra Rohan. Ikävä vain kasvoi kasvamistaan. Rohan eestä, Rohan takaa, Rohan juoksee, Rohan makaa. Viimeinen niitti ikävästä nääntyvään arkkuuni oli kun näin kuvat joissa Rohan tekee töitä ja muistin sen onnistumisen tunteen minkä sain viimeisistä yhteisistä takaa-ajoharjoituksista ennen Ropen kesälomille lähtemistä.

Poni toimi kuin unelma ottaen huomioon, että treenisessio kesti matkoineen noin tunnin, se tehtiin sille vieraassa ympäristössä ja sinne matkatakseen piti kävellä/juosta junaradan vartta ilman Lotta-äitin henkistä tukea, vieressä rullasi myös meikäläisen kummityttö nitisevine polkupyörineen ja paikanpäällä vilisti vieraita koiria ja hevosia. Rohan alkujännityksestä päästyään rentoutui nopeasti, oli kuulianen ja varsinkin vasemmalle käännyttäessä pehmeä avuille. Se ylitti puomeja, pysähtyi pyydettäessä ja lähti liikkeelle ääniavuista todella hienosti. Tämä oli kaikkinensa ponin toinen kerta takaa-ajossa ilman taluttajaa ja varmaan miljoonaskuudeskymmeneskuudes kerta kun mä hymyilin onnistuneen treenisession jälkeen tuon ponin kanssa touhutessani - viisas Popino.

Kuvien katseleminen toi nyt vain hirveän ikävän lisäksi hirveän hingun päästä touhuamaan sen kanssa, että melkein ihan henkitorvesta ottaa ;) Mutta lomaillaan nyt kun se meille kerta suodaan kyllä me sitten taas syksyllä keritään talsia kurassa ja mudassa ihan tarpeeksi.

Ja ollaanhan me työtä tekevät lomamme ansaittukin... ainakin Popino <3


Tässä kuvasarja Rohanin treeneistä 21.5.2013 olkaa hyvä:

Jaahas, että töihin pitäis lähtee vai? Selvä pyy.

Vasemmalla Rohan odottaa junaa sivummalla.
Keskellä juna tulee.
Oikealla juna menee ohi ja Popi säilyy hengissä :)

Hyvää treeniä tämäkin.
Amanda polkee vierellä, edessä ja takana,
nopemapaa ja hitaampaa.
Popi vaan pyörittelee korviaan.

Näin suuria sokerinpaloja en ole ennen nähnytkään.

Käveltiin ja tutustuttiin paikkoihin.

Mitä tolle pukille on tapahtunu?

Sitten juostiin kenttää ympäri samaa tahtia :)


Rohan kulkee niin kuin ois aina näitä hommi tehny.

Näppärän näkönen paketti.

Sitten puomin ylityksiä.

..ja lisää moisia.

Lopuksi tehtiin vielä mäkinousuja ja laskuja tallin kulmilla.

You Might Also Like

1 kommentti :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.