lotta ,

Ekaa kertaa kyydissä

8/25/2013 07:40:00 ip. marjo 10 Comments

Ensimmäinen kerta selässä varsomisen jälkeen

Löysin sittenkin vielä hieman videomatskua Nemon pikkuvauva-ajoilta (nythän se on siis jo iso mies!). Vanhempieni videokameraan on sattunut pari heppatallennetta, kun nuo ovat joskus vahingossa hevosten seuraan eksyneet. Hyvä näin!

En tainnut varsomisen jälkeen kirjoitellakaan ensimmäisestä ratsastuskerrasta? Käväisin tosiaan Lotan selässä noin viikko varsomisen jälkeen. Sitä ennen jo huomasin, kuinka paljon Lotalla oli virtaa - poni halusi selvästi päästä liikkumaan. Pellolla ei narun päässä meinannut pysyä käsissä, ja vapaana en silloin uskaltanut pitää, kun olisivat varsan kanssa saattaneet rinta rinnan laukata auringonlaskuun.. Hyppäsin sitten lopulta selkään.

Lotta selvästi nautti ja kulki itselleen hyvin epätyypillisen reippaana ja pörheänä. Tamma jopa itse haki hieman liian pieneen pakettiin. En tosiaan ollut kuin vartin verran kyydissä, ja siitä ravia oli ehkä pari minuuttia. Mutta siitä se sitten vähitellen lähti, ja tammassa virtaa piisasi jatkossakin.Tulipa taas ikävä selkään, kun tämänkin pätkän katsoi. Ehkä joskus ensi talvena pääsee taas kunnolla ratsastamaan?! Tietty pitää jälleen rauhassa aloitella liikutus varsaloman ja laidunloman jäljiltä, sitten joskus, kun poni takaisin kotio saadaan..

You Might Also Like

10 kommenttia :

 1. On nuo vuonikset vaan ihania otuksia:3!

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Täytyypä palailla siihen pikapuoliin, kun keksin mitä kuvia laittaa, poneja kun ei kauheasti tänä kesänä ole tullut nähtyä..

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva blogi, jota aloin siis äsken seuraamaan, mutta en ole siis ihan perillä kaikesta blogin sisällöstä ja tuli mieleen, että asuuko Nemo ja Lotta jossain muualla tällä hetkellä, kuin teidän omassa tallissa :) Mutta suloisia otuksia ja tuo varsa on niin suloinen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kira! Juu, kaikki vuonot (Lotta, Rousku ja Nemo) ovat koko kesän muualla laitumilla. Muu ponilauma on sitten kotitallissaan, mihin vuonotkin palaavat, kun ne joskus kotio haetaan :)

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit ku ihana varsa mitä oon kuvia nähny! Eikö tää ookin Rollesta? :)

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.