Teen muutaman bannerin..

8/15/2013 01:01:00 ip. marjo 4 Comments

...pientä korvausta vastaan :) Jostain löytyi intoa näpertää kuvankäsittelyn kanssa, mutta omaa ulkoasua en nyt heti perään lähde uudistamaan. Näin sateisina päivinä ja rikkinäisen polven kanssa ei oikein ulkoilemaankaan pysty, joten gradutauot voi yhtä lailla viettää tietokoneen parissa. Vaikka olisi kyllä tarkoitus viikonloppuna poiketa taas vuonisruuna Kalinon luona - kuvia tai videota seuraa! Kuten myös käyttökisojen videot editoin koneella pikapuoliin, kunhan tästä kaiken muun tekemisen lomasta malttaisin..

Jos joku on halukas bannerin tilamaan, laita sähköpostia osoitteeseen: marjouimi(a)hotmail.com, niin kerron lisää. Mahdollisimman tarkat tiedot sekä hyvät kuvat auttavat bannerin valmistuksessa! Jos halukkaita tulee yllättäen paljon, valitsen itselleni mieluisimmat, mutta pyrin parhaani mukaan kaikki toteuttamaan :)

Mallikuvia ei ole mitenkään hirmuisen paljon antaa, mutta tässä muutama otos blogin historiasta:








Ja vielä "varoituksen sanana", tykkään kovasti kaikenlaisesta kiekurasta ja röyhelöstä, kukista, perhosista, sydämistä, kaunokirjoituksesta ym. maalaisromanttisesta fiilistelystä. Tämän tyyliset toiveet siis onnistuvat minulta parhaiten, mutta toki yritän ja kykenen toteuttamaan (edelleen mahdollisimman hyvein ohjeiden avulla) myös muunlaisia bannereita. Ei siis muuta kun toiveita tulemaan!

You Might Also Like

4 kommenttia :

  1. Voisin ottaakin! Korvaus?

    VastaaPoista
  2. Laita Lele sähköpostia :)

    VastaaPoista
  3. Minusta on väärin pyytää maksua tuon tasoisista bannereista. Mut eipä se tyhmä ole joka pyytää, vaan maksaa.

    VastaaPoista
  4. Olisin todella kiinnostunut! Olisiko korvaus millainen? (: ehtisinkö vielä illemmalla laittaa sulle sähköpostia? Juurikin tuollainen maalaisromanttinen & kiekurainen ja tuon tyyppinen olisi niin unelma :3

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.