bambi ,

Ratsuponi Rohan & isi ratsastaa

11/20/2013 11:28:00 ap. Siri 4 CommentsTällaista me harrastettiin sunnuntaina! Lara pääsi ekaa kertaa hevosensa selkään niin, että se myös liikkui eteenpäin eikä ollut tallinkäytävällä kiinni. Laitettiin Rouskulle satula selkään, tyttö satulaan (ilman jalustimia), isi vierelle varmistamaan tytön selästä nappaamista jos nyt poni olisi päättänyt alta karata, Marjo kameran taakse ja minä riimun päähän. Rohan oli kiltti, rento ja rauhallinen ja toimi uudessa tehtävässään varsin mallikkaasti. Aivan kuin olisi tiennyt pikkuihmisen selässä olevan.
 Ennen tätä käytiin Lotalla pellolla ja Laran isikin sai koittaa Lotalla ratsastamista.Viimeksi iskä ollut Lotan selässä neljä vuotta sitten kun ponit asuivat Puromaalla, Rohania ei ollut olemassakaan, Marjokin oli ihan pikkulikka (hih) ja Larakin vasta 1 vuotias. Oli ihan pakko etsiä arkistojen kätköistä video tästä kerrasta joten lopussa ripaus nostalgiaa vuodelta 2009.

Lara muikena lähdössä Lotan kanssa pellolle.

Pojat juoksivat pihatosta kilpaa katsomaan kun äiti lähti lenkille.

Tienvieren saattue.

Isi Lotan selässä neljän vuoden tauon jälkeen
(gröhöm ja ilman kypärää TAAS!!).

Ihana marraskuinen sunnuntai päivä ja höytyväkukkien leijailua vastavalossa.

Onnellinen ponityttö höytyväpilvessä.You Might Also Like

4 kommenttia :

 1. ihana toi toka vika kuva missä on lara ja lotta !

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sansa :)
  Tykkäsin itsekin siitä kovasti. Lara keräsi kimpun mitälie "kukkia" olivatkaan ojanreunalta ja pyysi mua katsomaan kun hän paukauttaa ne tuulen vietäväksi. Äkkiä kamera nassun eteen ja laukauksia. Pian höytyvä meri oli tipotiessään. Onneksi sain aikaiseksi edes tämän.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia, olet Siri todella taitava valokuvaamaan :) Nuo kukkakuvat ovat aivan ihania vastavaloon kuvattuna :) Ja Rohan on kiltti pienen ihmisen ratsu :)

  VastaaPoista
 4. Hurjan suuret kiitokset anonyymille ihanista kehuista. Näillä kehuilla mennään pitkälle ens vuoteen :)
  ja Rohan on kyllä niin kiltti hevonen, vaikka Lara pulisi, lauleli ja jossain vaiheessa jopa vähän "kiljui" käyttäytyi se kuin olisi aina pikkuihmisiä selässään kantanut (ja tämä tosiaan oli eka kerta luonnonhelmassa ja liikkeessä kun ratsastaja oli selässä). Kovin olin ylpeä varsastani <3

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.