joulu ,

Luukku 18

12/18/2013 07:26:00 ap. Siri 11 Comments


Oletko hyvä piirtämään? Jos et niin nyt on aika opetella. Piirrä/maalaa/askartele kuva/teos hevosesta ja julkaise se tässä. Vaikka sitten tikkuhevonen kunhan taiteilet.




Siri vastaa:

Aamulla olin kaukaa viisas ja ajattelin päästä pälkähästä tämän kertaisesta kalenteriluukusta laittamalla vain Laran töihin. Kysyin häneltä, että piirtäisitkö äitin ja kummitätin blogiin hevosen kuvan hän kun kuitenkin blogissa toisinaan seikkailee? Ei tarvinnut kahta kertaa pyytää kuin tyttö haki kynäpenaalinsa ja värityskynät ja ryhtyi työhön. Annoin pienelle taiteilijalle vapaat kädet, ainoastaan aiheena oli hevonen.

Kyllä tyttö meidän blogin tietää ja kenestä siellä puhutaan. Niinpä paperille taltioitui sateenkaaren alle itse Rohan :) hänen eteensä ruokakuppiin oli aseteltu jono porkkanoita. Oranssinpunaisen auringon paistaessa minä kuningataräitinä kannan prinsessa-Laraa tallille neljän koiramme seuratessa tuttuun tyyliinsä jaloissa. Ja koska maa on tällä hetkellä tarhassa niin mutainen niin piti kuulemma tehdä pari kastematoakin mullan alle :D

LARA 5 vuotta

Iltatallilta tultuani ja iltapalaa keittiön pöydän ääressä syödessäni näin pöydällä vielä aamuiset piirustusvehkeet. Aloin tuhertaa siihen samalla kun söin ja sain kuin sainkin aikaiseksi piirroksen sitten minäkin, vaikka ei kyllä pitäny :D Nappasin molemmista piirrustuksista pikaiset kännykkäkuvat ja tadaa tämänkin päiväinen luukku on "kunnialla" suoritettu.

SIRI enemmän kuin 5 vuotta ;)

Marjo vastaa:


Hei mä piirsin!  - pitkästä pitkästä aikaa, tuntui jopa ihan hassulta piirtää :) Joskus lapsena piirtelin paljonkin - heppoja tietty aina - mutta kymmeneen vuoteen ei juuri ole tullut piirustuskyniin koskettua.. Lotta toimi mallina tälle tuherrukselle. Ja pakko sanoa, että aika lailla samalta tämä näyttää kuin piirusteluni silloin kymmenen vuotta takaperin, ei ole hirmuisesti kehitystä tapahtunut, ehkä ennemmin jopa takapakkia?! (no onko tuo ihmekään, kun ei ole tullut harjoiteltua..) Itse asiassa ajatuksenani oli myös luistaa tästä luukusta, ja laittaa esille yksi "uusimmista" töistäni eli vuonna 2005 tehty kuva Blakkenista. Vaan kävipä sitten samoin kuin Sirille, ja illan pikkutunteina innostuin vielä haasteeseen tarttumaan..



Kuva surkeaa kännykkälaatua myöskin..

Seuraavan päivän kysymys: Onko hevostelu aina ollut sinun juttusi vai onko kokeiltu muitakin harrastuksia? Jos sinun pitäisi valita jokin hevosiin liittyvä uusi harrastemuoto (esim. raviurheilu/kenttäratsastus/vikellys tmv.) jota et siis jo tee, mikä se olisi?

You Might Also Like

11 kommenttia :

  1. No joo terve moro! Muija sit ihan vaan pikku tuherruksen piirsi :)

    VastaaPoista
  2. Siri, haha, no samaan tapaan kun kaikki mun tuherrukseni :D en mä osaa tehä mtn noin söpöjä sarjisponeja kun te laramiin kanssa <3

    VastaaPoista
  3. Hienosti molemmat osaatte piirtää, mutta Laralla on kyllä hieno tarina kuvassaan ja paljon persoonaa! Tuleva taiteilija siis :)

    VastaaPoista
  4. Vau, kaikilla aivan ihanat piirustukset!

    VastaaPoista
  5. http://wiikinkiponit.blogspot.fi/2013/12/joulukalenteri-luukku-18.html

    VastaaPoista
  6. http://peterfjord.blogspot.fi/2013/12/joulukalenteri-luukku-18.html

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo Laran piirustus! <3 Ja on teidän isojenkin tyttöjen piirustukset aikas hienot. :)

    VastaaPoista
  8. Löysin tämän huipun blogin Kavioiden kopsetta&Koparoiden naksetta-blogista ja lisäsin heti lukulistalle! Tosi kiva lukea blogia jossa pääsee vähän tutustumaan vuonohevosiin, kun ei niihin ole muualla juuri törmäillyt:) Vähän jäi epäselväksi että onkä nämä kaikki kolme ponia siis teidän yhteisiä? :)

    VastaaPoista
  9. http://aladdinbird.blogspot.fi/2013/12/209.html

    Aivan ihanat piirrokset teillä kaikilla <3

    VastaaPoista
  10. Ano, kiva kun löysit ja jäit lukemaan! :) Lotta ei ole meidän kummankaan omistuksessa, mutta Siri omistaa Rouskun ja minä Nemon :) Tallin muut ponit, jotka välillä postauksissa esiintyvät, ovat myös Lotan omistajan poneja..

    VastaaPoista
  11. Kiitos vaan taas näteistä kommenteista kaikille. Kyllä tuli Larallekin hymy huulille kun kerroin, että sen piirustusta oli kovasti kehuttu :)

    VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.