kuvia ,

Nemo 10 kuukautta

3/21/2014 05:33:00 ip. marjo 2 Comments


Syvimmät pahoittelut minunkin puolestani tästä pitkästä päivitystauosta! Elämä on ollut niin järjettömän kiireistä, että tosiaan kolmen viikon aikana olen käynyt tallilla kerran sekä kerran Nemoa moikkaamassa. Hui kauhea! Kaiken huipuksi tässä on vietetty pari viikkoa elämää ilman nettiyhteyttä - ei kivaa.

Nyt taas netti toimii ja aikaakin ehkä pitäisi olla hitunen enemmän, joten jatkossa toivottavasti postaustahti palailee normaaleihin lukemiin, älkää siis ihan meitä unohtako :)

Nemon lähdöstä ehti kulua tasan kolme viikkoa, mutta ei tuo poni siinä ajassa onneksi hirmuisesti ollut ehtinyt muuttua. Uusi kuukausi pyörähti taas ikää lisää mittariin, ja nyt pikkumies on jo kymmenen kuukautta. Ensimmäinen vuosi on pian täynnä, missä ihmeen välissä tämäkin aika on mennyt..?

Nemo on kotiutunut äärimmäisen hyvin uuteen laumaansa. Heti ensimmäisestä yöstä alkaen niistä tuli Emilin kanssa bestikset, ja nyt myös tammat ovat hyväksyneet varsan laumaansa. Näin yhden visiitin aikana näytti jopa siltä, että tammat komentavat toistensa varsoja enemmän kuin Nemoa, hih. Eikä tuo Nemokaan pahemmin viitsi tieltä pois siirtyä, vaikka tammat vihaista naamaa näyttäisivätkin, muodon vuoksi siirtää kavioitaan pari askelta sivulle, niin kantavat äkäiset mammat pysyvät tyytyväisinä.

Tässä siis pläjäys Nemon kuulumisia kuvien muodossa olkaa hyvät!

Kukkulan kuningas tarkkailee alamaisiaan tiukka ilme kasvoillaan.
Valtakunnassa kaikki hyvin.

Muuta laumaa kiinnosti aivan valtaisasti Nemon kamppeet..

Harjapakki sai kyytiä. Itse asiassa myös Nemon hoitaminen tarhassa oli hieman hankalaa, kun neljä muuta turpaa oli jatkuvasti puntinlahkeessa tai hihansuussa nuuskuttelemassa.

Nemoa ei paljon jaksa tuollaiset pikkujutut kiinnostaa.

Harjauksesta nautiskelua. Tässä näkyy hyvin kuinka vuonohevosen harja kasvaa, kolme viikkoa siis on aikaa edellisestä leikkuusta.

Harjakin leikattiin tarhassa.

Ja sitten mukamas yritettiin söpöillä, köh köh.

Nemo päätti ottaa näihin kuviin käyttöönsä pittuvarsa-ajoista tutun alpakkailmeen. Ja mammalta peritty alahuuli lörpättää!

Eipä sen paremmin onnistuneet kyllä rakennekuvayrityksetkään..

Ravikuvassa se sentään näyttää jo hevoselta :)

Juoksentelua ilta-auringon viime säteissä.

Suloinen pieni nöyhtätukkani.

Nemon painikaverit Emil ja Olvir.

Täältä me pojat tullaan!

Nemo ja Olvir.

Välillä spurttaillaan!

Emilin kanssa nämä painivat päivät pitkät keskenään..

Nemon hurjimus-ilmeitä :D

Pikkupojat reenaa ison orin hommia varten.

Hangessa on kiva juoksennella.

Välillä ollaan ihan nätistikin ja vaan nuuskutellaan kaverin kanssa.

You Might Also Like

2 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.