kuvia ,

Blogi kesätunnelmissa - vihdoinkin

6/29/2014 01:34:00 ap. marjo 8 Comments

…västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään. Tänään vasta bongasin kesän ensimmäisen kerran pääskysiä tallilla, joten eikö nyt ole hyvä aika julkaista myös blogin kesätunnelmat?

Kiitos Sirin aivan ihanan kuvan, minä löysin vihdoinkin inspiraation väkerrellä blogille uuden ulkoasun! Tämä versio syntyi harvinaisen kivuttomasti, varmaan helpoiten mistään tähänastisista "luukeista" :) Sen olen oppinut vuosien saatossa, että ensin kannattaa olla idea, ja vasta sitten aletaan toteuttaa. Toki suunnitelmat aina muuttuvat matkan varrella, mutta tyhjän paperin ongelma on siirtynyt digiaikaan ja toimii myös tyhjän photoshop-näytön ongelmana. Itse ainakin pääsen parhaiten liikenteeseen, kun ensin suunnittelen mielessäni rungon valmiiksi. Oli kyse sitten kirjoittamisesta tai kuvanmuokkauksesta...

Nyt saa siis vapaasti jaella risuja ja ruusuja tästä ulkoasusta! Yritin toteuttaa sen siten, että toimisi kaikilla resoluutioilla, mutta takuuseen en taas mene. Eli kuulisin mielelläni etenkin, jos tämä ei jostain syystä kaikilla toimi, eli jos taustakuva toistuu jostain suunnasta tai esiintyy jotain muuta häikkää. Kiitän! :) Onko teksti muuten mielestänne liian pienellä?

Ja koska minulla ei ole vielä yhtään(?!) kesäisiä aurinkoisia kuvia tältä vuodelta, niin laitetaan loppuun vielä maailman ihanin vauvaponi viime vuoden vehreänä iltana postausta koristamaan.. :)


Terkuin väsynyt bloggaaja. Kertokaa mulle, miksi ihmeessä nämä ulkoasunmuutokset täytyy aina tehdä yön pikkutunneilla?? Kerran kun aloittaa niin kesken ei voi jättää..

You Might Also Like

8 kommenttia :

 1. Hei, minun näyttöni on resoluutioltaan 1920x1080px. Ulkoasu on muuten todella kiva, mutta tämänkin kokoisella näytöllä jo häiritsee se, että se on sijoittunut vasempaan reunaan. Lisäksi taustakuva toistuu minulla.

  Tässä vielä print screen: https://lh5.googleusercontent.com/-6anppsCED88/U69Jf3o1fZI/AAAAAAAAIc0/0qrn7N54PY4/w1920-h1080-no/rouskotellen.jpg

  VastaaPoista
 2. Apua onko noin isoja näyttöjä olemassa?! :D Ei vaan onhan niitä, olihan se tiedossa.. Kiitos Eerika kommentista! Laitetaan harkitaan taustakuvan suurennus, täytyy testailla kuinka helposti onnistuisi :)

  VastaaPoista
 3. Näytön kokoa entiedä, mutta jos taustakuvana on tarkoitus olla hevosen kuva, niin se ei meidän koneella näy, vaan katoaa oikeaan laitaan.

  VastaaPoista
 4. Jep, mulla samanlainen näyttö kuin Eerikalla :)
  Aivan ihana ulkoasu muuten, mutta vähän häiritsee tuossa taustassa suht keskellä kuvaa joku aitatolppa (?), se osuu juuri keskelle tekstiä. Eli jos sen pystyy poistamaan niin perfecto ♥

  Edelleen odottaen, että suurennatte nuo kuvat erittäin suuriksi (eli siis laitatte tuota tekstialuetta leveämmäksi) ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitti kommenteista! Tuon tolpan huomasin kanssa vasta kun laitoin ulkoasun paikoilleen ja tekstin päälle. Se oli onneksi pikkujuttu poistaa ja nyt on selvästi parempi :)

  Mutta on tämä nyt hankalaa, kun toisella ei näy heppa ollenkaan ja toisella näkyy tuplana.. Saisko jostain sellaisen taustakuvan, joka venyy ja paukkuu koneen näytön mukaan? ;D Tai voisko kaikki hankkia samankokoisia koneita? :D Paha sitä on nyt taas leventämäänkään ruveta, jos toisilla ei edes nyt näy hevosen pää reunassa.. Olisi vaan pitänyt muistaa, että täytyy tehdä jokasuuntaan samanlaisena jatkuva tausta, pöh.

  VastaaPoista
 6. Mitä jos häivyttäisi alareunan ja oikean reunan niin, että se sulautuisi sitten taustaväriin (muistaa sitten vaan laittaa asetukset niin, että taustakuva ei toistu) jos jollain on niin iso näyttö, että kuva on "liian pieni" siihen? Ite olemattomilla taidoilla oon näin aina yrittäny tehdä, vaikka tulos onkin mitä on :D

  VastaaPoista
 7. Iitu, totta, alareunaan onkin helppo tehdä taustaa lisää niin että se näyttää samalta, kuten tätä on vasemmallekin jatkettu :) popia on vaan vähän vaikea häivyttää tai jatkaa, tulee vähän tönkkö väkisin.. Vasemmalle olisi helppo tehdä vieläkin lisää, mutta sitten pienemmillä näytöillä popi häviää kokonaan tuosta reunasta näkyvistä, ettei sekään oikein toimi. Vaikeaa on ;)

  VastaaPoista
 8. Vau, tää on hieno! tällä koneella ainakin näkyy täydellisesti. Olenkin jo odotellut, että milloin tulee uusi ulkoasu. Vanhakin oli upea, mutta alkoi se vähän kyllästyttää :)

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.