koirat ,

Poikamiesten elämää

6/01/2014 08:10:00 ip. marjo 3 Comments

Kai te tästä Nepparin tunnistatte? Entä arvaatteko minkä ikäisiä ja sukupuolta muut ovat?
Kaikki siis ovat joko oreja tai ruunia ikähaitarilla 1-3v :) 

Nemo on tosiaan siirtynyt "uuden" laumansa kanssa kesälomaa viettämään. Ja tämä loma saakin jatkua pitkään ilman katkoksia, sillä valitettavasti vuonohevosten näyttelyt peruttiin liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Harmittaa kun viime vuonna varsa oli liian nuori kehään ja tänä kesänä näyttelyä ei ole. No tuleehan noita, ensi kesänä sitten yritetään päästä tuomarin eteen. Olisi vaan ollut kiva näyttää se vuosittain, varsat kuitenkin muuttuvat jatkuvasti ja palkinnotkin saattavat samalla hevosella heitellä ykkösen ja kolmosen välillä varsa-aikoina.. Myös Nemon 1-vuotias velipoika oli tulossa kehään ja vissiin siskokin olisi lähtenyt matkaan, olisipa ollut ihana saada kaikki kolme samaan paikkaan samaan aikaan ja arvostelut kaikista samalta tuomarilta! Ehkä vielä joskus sitten sekin. (Nemon 1v veli on muuten myynnissä, lisätietoa Kotalan tilalta)

Kesälomailu on tehnyt Nemosta - mikäli mahdollista - vielä entistä laiskemman vätyksen! Olihan se tallilla majaillessaan välillä oikein reipas ja jopa rauhaton nuori herra. Malttia olisi paikoitellut saanut olla hitusen enemmän. Vaan nyt se on taas samanlainen pieni hellivauva mikä se oli viime kesänä maitovarsana. Se lähes nuokkui sylissä ja rakasti rapsutuksia. Tätä ei hetkeen ole tapahtunutkaan, kun ei iso mies ole aikoihin suostunut pysymään mamman halittavana.

Kesällä taitaa Nemon koulutuskin jäädä olemattomiin. Laitumelta ei ole pääsyä oikein muualle kuin 80km/h tien varteen. En tiedä lähteekö edes kovin läheltä mitään muita pikkuteitä, ja niille päästäkseen olisi kuitenkin kuljettava ison tien reunaa. Ehkä käyn joku kerta kävellen hieman tutkiskelemassa ympäristöä. Laitumella treenaaminen taas on täysin poissuljettu ajatus, sillä kaikki kuusi muuta poikaa ovat tasan varmasti niskassa ja varusteissa kiinni herkeämättä. Niin uteliasta ja seurallista porukkaa nämä vuonislaumat aina ovat, että välillä meinaa jo omat hermot mennä ;) Ihania otuksia ei siitä yli pääse!


Missä pojat luuraa..?

No täältähän me tullaan! 


Tämä upea 3v ruuna on myynnissä.
Tästä joku tavoitteellinen ratsastaja tulee saamaan hienon kisahevosen itselleen..!
Erittäin lupaava nuori siis kyseessä :)Ensimmäinen tehtävä matolääkettä antaessaan on varmistaa, että työntää sen putkilon oikean varsan suuhun :D

Roketti odottelee perässä, että kyllä määkin voisin ottaa...

Näköjään muitakin suita jonossa odottamassa omaa annostaan ;)

Sitten vähän hoidettiin silmäkulmaan illmestynyttä haavaa. Nemo tuumaa että tässä kohden hänen vissiin kuuluu seistä kuuliaisesti paikoillaan odottamassa.


Niin, näin ne toiset pojat riehuu..

…ja mitä tekee Nemo? "Äiti sää oot siä, mää tuun sun kaa hengaan…"

Nenää kutittaa ^^


Neppari nuuskutteli Fionaa niin innoissaan, eipä ole sitä aikoihin nähnytkään.

Pieni haliponi mun :)

You Might Also Like

3 kommenttia :

 1. Ihania kuvia jälleen. :) Hauskaa, miten hyvin tuosta ekasta kuvasta tunnistaakin Nemon. Todella harmi, että niitä näyttelyitä ei nyt tule.. Niin komea poitsukin olis esiteltävänä! :)
  -Sanna

  VastaaPoista
 2. Sanna, no niinpä =/ Kesätreffit on taas elokuussa, lähdetkös sinne mukaan ja samalla Nemoa katsomaan? ;) Jos mahdollista lähden Lotan kanssa taas käyttäajokisoihin, mutta se selviää lähempänä onnistuuko hevosen kuskaukset sun muut..

  VastaaPoista
 3. Tottahan toki mä lähden mukaan! :) Jos ei vaan mitään esteitä tule. Onneksi meidän kesätreffit on jo pian.. :)
  -Sanna

  VastaaPoista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.