erikoispostaus ,

Kansikuvatyttöjä ja -poikia

12/19/2014 04:00:00 ip. marjo 7 Comments

Nemon mallinura jatkuu. Muistattekos varsan poseerauksen Hevoset ja Ratsastus -lehden kannessa vuosi sitten? Tällä kertaa myö liityimme Lotan kanssa porukkaan mukaan ja kaikki kolme pääsimme lehden kanteen :)


Myös Siri ja Popi löysivät tiensä kansikuvamalleiksi uusimman Vuonisuutisten myötä! Laskin juuri taittaneeni nyt yhteensä 14 numeroa Vuonisuutisia, enkä ole omien hevosten kuvia käyttänyt kansissa kuin kerran etukannessa ja kahdesti takana. Nyt päätin "korjata" puutteen ja myös takakanteen valitsin Nemon ja miun kuvan. Tosin pitkälti tämä johtui ihan siitä, että piti saada kivoja tonttukuvia kansiin… Mitäs työ näistä pidätte?You Might Also Like

7 kommenttia :

 1. Olette kyllä aika julkkiksia ;) Miksi muuten tuossa "kuulumisia kirjoittelevat"- linkeissä on myös Tiia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin sen juuri, oli vaan sen tähden että Tiia kävi lisäämässä Blogitallin yläpalkin myös tähän uuteen ulkoasuun :)

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia, minäkin ihmettelin tota tiiaa tossa kuulumisia kirjoittelevat linkeissä.

  VastaaPoista
 3. No kylläpä on ihanat tonttukuvat! Työ ootte niin nättejä koko porukka.;) Tai no - Nemo ja Rousku komeita nuoria miehiä. Sittenpä vaan odottelemaan, milloin postiluukusta kolahtaa Vuonisuutiset...:) Ja täytynee hankkia tuo uusin Hevoset ja Ratsastus (jos se on nyt myynnissä?) - edellinenkin Nemon kansikuvalla varustettu lehti löytyy.

  Malttamattomana jo odottelen niitä muita tonttukuvia..! :)

  Onnistuinkohan nyt saamaan kommenttini perille ja vieläpä ei-anonyyminä?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä Sanna, kyllä onnistuit :D Edellisessä Vuonisuutisissa oli muuten sun ottamia kuvia. Onko sulla sitä lehteä, vai tuleeko nyt eka?

   Poista
  2. Kyl oon sitten taitava!:D Joo, meinasinkin kommentoida jo äsken, että oli aikamoinen yllätys, kun parikin mun räpsimää kuvaa oli päässyt sinne - eli löytyy.:) Mietin silloin, että olikohan ne peräti mun omalla kamerallakin otettua kuvamateriaalia? En oo ihan varma, kun tuli se sunkin kamera räpsittyä melkeen täyteen (sori vaan siitä)..:D

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.