kuvia ,

Ensimmäiset keväiset kuvat

3/12/2015 11:28:00 ip. marjo 3 Comments

Ihanaa mitkä ilmat! Ei mulla mitään varsinaista asiaa ollut, enkä mitenkään erityisemmin kuvaamistakaan suunnitellut, mutta tällä kelillä oli pakko kokeilla, kestääkö käsi kameran kannattelun. Yllättävän hyvin tuo onnistuikin, kunhan ei liian kauaa kerralla yrittänyt kuvata, joten ohimennen nappasin poneista pari kevätauringon kultaamaa kuvaa.


Tanja on ollut ihanan ahkera "tallityttö" ja hoitanut talikon heiluttelun meidän sairas- ja äitiyslomalaisten puolesta. Hyödynsin Tanjaa sitten vielä poninkin ulkoiluttajana, kun en itse uskalla hevosta tässä vaiheessa taluttaa. Nemon kanssa ei ole vissiin yli viikkoon tehty mitään, joten oli jo korkea aikakin pienen treenin. Hevosen ollessa kentällä vapaana pystyin kyllä hyvin sen kanssa toimimaan :) Nemoa voisin huoletta taluttaakin, todennäköisyys siihen, että se tekisi mitään äkkinäistä nykäisyä mihinkään suuntaan on melko olematon.. Parempi kuitenkin pysyä vielä kaikkien hevosten naruista irti, voin kuvitella mielessäni, kuinka lamaannuttavalta tuntuisi, jos joku nykäisisi kädestä tällä hetkellä. Hui apua! 

Olisi kyllä niin ihanaa päästä hevosten kanssa treenaamaan ja ratsastamaankin näillä keleillä, joten parane nyt käsi pian! 

Tanja ja Nemo pihassa matkalla kentälle.

Ensin pieni kierros pellon kautta.

Ihan vaan, jotta sain otettua edes muutaman keväisen kuvan.

Popi jäi portin taa katsomaan, kun veikka lähti.

Taas näitä Nemon perusilmeitä..

Voi varsa mitkä "orirypyt" niskassa!

Tämänpäiväisen treenin aihe saattaa ehkä liittyä Blogitalliin tulevaisuudessa.. Ei siis tästä vielä sen enempää.

Hommien jälkeen taas ruokailun pariin.

Rousku keskittyy jo laiduntamiseen. Ja Kiia "puhtaiden" kenkiensä esittelyyn ;)

Viikonloppuna onkin taas pieni aitausprojekti luvassa. Pojat pääsevät kuivaan metsätarhaan joksikin aikaa elelemään, jotta laiduntarhat saavat kasvaa rauhassa ohi vetisen kevätkauden ilman kavioita kuopsuttamassa märkää pohjaa. Ihanat ja virikkeelliset maisemat on taas kerran hevosille luvassa!

You Might Also Like

3 kommenttia :

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.