elsa ,

Hyvästit tonttulakeille

3/14/2015 06:27:00 ip. marjo 4 Comments

Tämä kuva on poikien tulevasta tarhasta :)

Olen tainnut joskus aiemminkin kirjoittaa haaveilevani hyvin valkoisesta ja pelkistetystä ulkoasusta blogissa. Nyt kerrankin otin itseäni niskasta kiinni ja pysyin suunnitelmassa! Vuosien saatossa blogin ulkonäkö on vaihdellut laidasta laitaan, mutta yleensä on kuitenkin värikkäämmän taustakuvan voimin menty. Ongelmana onkin monesti ollut sivujen toimivuus eri resoluutioilla.. Tämän ulkoasun pitäisi toimia hyvin kaiken kokoisilla näytöillä? Mitä mieltä muuten olette nykyisestä tyylistä, onko tämä jo liian blancoa?

Pääasia lienee kuitenkin, että tonttulakit saatiin pois blogista, sen sijaan aitan katossa kyllä vielä havunoksat ja joulupallo uskollisesti roikkuvat.. :)

Sain miltei vahingossa miltei onnistuneen rakennekuvan. Vaan ei. Tämä on niin takaviistosta kuvattu, että hevonen näyttää ihan kaulattomalta ja vielä todellista pystylapaisemmalta.. Ei näin. Joku päivä vielä oikeasti otetaan kunnon rakennekuvat! Piste.

Tänään nautiskeltiin ihanasta aurinkoisesta kelistä aitausprojektin merkeissä. Huomenna toivottavasti saadaan homma viimeisteltyä ja pojat pääsevät muuttamaan uuteen tarhaansa kuivalle hakamaalle. On kyllä niin kiva laittaa hevoset taas uuteen paikkaan tarhaamaan ja tällä kertaa kunnon metsäpohjalle. Hauska nähdä, mitä pojat tuumaavat uudesta asumuksestaan. Tuttuun tapaansa ne saavat kyllä vapaan heinän syötäväksi, vaikka varmasti viettävätkin suuren osan ajasta laiduntaen lumen alta paljastuvia ruohonkorsia. Tekemisen ei ainakaan pitäisi kesken loppua.

Ensi kuun alusta lienee muitakin muutoksen tuulia luvassa.. Näillä näkymin pojat saavat laumaansa uuden asukkaan! Hieman jänskättää, miten Nemo ottaa tulokkaan vastaan tämän taannoisen oritaistelun jälkeen. Mutta onhan se koko ikänsä asunut laumassa, ja vielä vaihtuvissa kokoonpanoissa, ja aina tullut tosi hyvin juttuun kaikkien kanssa. Tuskinpa siis tätäkään kannattaa sen enempää murehtia.

En kuitenkaan paljasta tässä vaiheessa sen enempää, kun suunnitelmat ovat vielä vähän auki. Palataan siis viimeistään silloin asiaan, kun tarhassa seisoo kolme hevosta! ;)


Tämä video muutaman viikon takaa on tainnut täysin unohtua jakaa blogissa? Käytiin kokeilemassa, miten sujuu vuonohevoselta kiipeily epätasaisissa rinteissä. Kas kummaa, hyvinhän se sujui..


You Might Also Like

4 kommenttia :

 1. Lahjoittaisitteko tuollaista tarhaa myös tänne, jooko? :D Olis mun tamman unelma, harmittaa niin paljon ettei se pääse oleskelemaan metsätarhassa, vaikka niin rakastaa vaan olla ja etsiä ruokaa talutuslenkeillä metikössä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan kuinka tekis mieli lahjoittaa vaikka kaikille maailman hevosille! :)

   Poista
 2. Saammeko seuraavaksi videon kun ratsastaja menee selässä saman osuuden? :D Kivan näköistä jo kun lumet ovat hävinneet. Meilläkin on maastot sulat ja lähes lumettomat, paikoitellen varjopaikoissa löytyy vielä jäistä pintaa, mutta metsät ovat lähes kauttaaltaan lumettomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä videota saadaan kyllä odotella… :D

   Poista

Ole hyvä ja kommentoi tähän :) Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.